'POST I LIKE' not accurate

  • Author
    Posts
  • #1393550

    I have chosen the widget POST I LIKE to be published in a grid form on my homepage (I’m using Academica theme). I would like 6 features to be published — meaning 6 grids. However, it only shows ONE. I’ve tried deleting the widget and then putting it back, but it doesn’t seem to work. Please help.

    The blog I need help with is ucsimusic.wordpress.com.

    #1393705

    timethief
    Member

    All widget data is cached. The widget takes time to update and populate. http://en.support.wordpress.com/widgets/posts-i-like-widget/

    #1393733

    Yes, I understand that. But, I have left it for 48 hours and it still gives me the same issue. I’d printscreen the problem, but there’s no way for me to do so. It will probably help to understand better. Any ideas? Twitter has been giving me the same error too, whereby it’s not responding.

    #1393809

    timethief
    Member

    I’ll tag this thread for Staff assistance. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

    #1393840

    jackiedana
    Member

    Hi ucsimusicinfo,

    When I go to your blog at ucsimusic.wordpress.com, I see the widget showing 6 images. See my screenshot below:
    http://cl.ly/image/0K1q3J352d3b

    Please let me know if you’re still having trouble with this.

    #1393849

    Dear Jackie,

    Yup. It started working again on Monday. I had to unlike the post and like the post for it to work. Twitter is also up and running again too.

    Thank you for checking it out for me. =)

    #1393850

    Oops…just logged in, Twitter is not responding again. Is this normal?

    #1393859

    jackiedana
    Member

    Hi there,

    On occasion there may be hiccups with the Twitter feed if something goes down on their end, but it all seems to be okay now.

The topic ‘'POST I LIKE' not accurate’ is closed to new replies.