Post preview not working.

  • Author
    Posts
  • #827956

    mocosoco
    Member

    Since sometime around Wednesday I am unable to preview any new posts. When I select the preview button I get the following page: Not Found – Apologies, but the page you requested could not be found. Perhaps searching will help. This has become a consistent behavior. The post publishes correctly but not being able to check if links work correctly and such things is a real problem. Help.

    The blog I need help with is mocosocobirds.com.

    #828057

    timethief
    Member

    Are you click the “preview” button on the far right hand sid of the page in the Publish module? Or are you clicking this link “Post draft updated. Preview post” above the draft post title display on a yellow background? I use the “Post draft updated. Preview post” link on the yellow background and it works well for me.

    #828074

    mocosoco
    Member

    I use the “preview” button. I never had a problem until this week. I don’t know the other control you are talking about: “Post draft updated. Preview post” link on the yellow background.

    #828076

    timethief
    Member

    Please use the Help link on the top right hand corner of your Admin page to contact Staff. But don’t do that until you have verified that you don’t have a browser related issue.
    clearing your browser cache and cookies
    upgrading to the latest stable browser version (if required)
    trying using the browser with all extensions or add-ons disabled
    trying another browser

The topic ‘Post preview not working.’ is closed to new replies.