Posting does not work

  • Author
    Posts
  • #860494

    sutta43
    Member

    Everything with my blog works fine, except that as soon as I want to blog, it takes so long time to get to that other page where I can write my next post, that it become a pain in my butt. WordPress should take care of their bloggers, or are we uninteresting as non-paing customers? What´s the point of blogging, when you cannot write that post?

    The fact that I can use my computer in any other way I want; play games, write, email, watch films, listen to music – without any delays – proves that there´s nothing wrong with my computer. I have a new computer with updated program, I have emptied my cache files, but the same problem occurs over and over again, and only at that specific page, only with WordPress. As if someone would try to tell me that you h ate my blogging.

    I want an Anser from WordPress. It would be great to know that you actually acknowledge this problem and try to do something about it.

    Maggie

    The blog I need help with is swedishmaggie.wordpress.com.

    #860627

    macmanx
    Staff

    Specifically, which blog are you having trouble with, and can you also tell us which browser (and version of) you’re using?

    #860655

    sutta43
    Member

    The blog is the one my avatar is linked to. Kaleidoscope.

    I´m using Safari 5, the latest version. My computer automatically installed every update it needs.

    Your fast help with this issue will be much appreciated.
    Maggie

    #860657

    sutta43
    Member

    And by the way; if I wait for something to happen after pushing that link “New Post” this message turns up; (But it takes AGES before it does).

    Goshdarnit!

    Something has gone wrong with our servers. It’s probably Matt’s fault.

    We’ve just been notified of the problem.

    Hopefully this should be fixed ASAP, so kindly reload in a minute and things should be back to normal.

    #860663

    macmanx
    Staff

    Ah, I see the problem. We’re looking into this.

    #860772

    macmanx
    Staff

    You should be all fixed up now. Sorry about that!

    #860789

    sutta43
    Member

    Thanks,

    I will try it out and get back to you with feedback within about 3 hours.

    Maggie

    #860798

    sutta43
    Member

    Yes, it works fine now. Thanks a lot macmanx, for the help. It is much appreciated, and it went fast. Thanks.

    Maggie

    #860800

    macmanx
    Staff

    You’re welcome!

The topic ‘Posting does not work’ is closed to new replies.