Need help? Check out our Support site, then

posts lose formatting in feedburner

  1. After updating to WP 2.9.2 in May, my posts lost their formatting in feedburner. Images don't load in the correct location in feedburner -- ex, what should be on the right is now on the left, mixed in with the text. Looks awful. Prior to update, I was running WP 2.3, and there were no problems at all -- everything transferred correctly up until May 4, when I updated. How can I fix this?

    The blog I need help with is

  2. The blog you specified at does not appear to be hosted at

    This support forum is for blogs hosted at If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the forums.

    If you don't understand the difference between and, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. Hi, Alan.

    These forums are for support for blogs hosted on Since you're running a self-hosted blog, you would be best served by asking at the self-hosted forums located at

    Regardless, might I suggest that you upgrade at your earliest possible opportunity to WordPress 3.0? You should be running the latest and greatest when you self-hosted to make sure your site is compatible with the latest plugins and themes and to make sure your site is secure.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic