Preview not working

  • Author
    Posts
  • #1140896

    ckingimages
    Member

    Hi
    I am making changes to my blog and have been testing out custom themes on my blog and previewing new themes. However for the past two hours Preview has stopped working. I have reset my Browser, emptied my cache and enabled cookies. I use Apple Safari. Any suggestions? Thanks

    The blog I need help with is ckingimages.com.

    #1141038

    helensloom
    Member

    Hi WordPress & forum friends- I’m having the same issue, today – blog I’m trying to test new themes on is helensloom.com. Issue is showing up in Chrome and Safari. Thanks!

    #1141106

    kardotim
    Member

    We’re aware of the issue and working on a fix. I’ll keep you informed.

    Thank you for your patience.

    #1141121

    richardmtl
    Staff

    Hi ckingimages and helensloom, could you try again and let me know if it works for you now?

    #1141123

    helensloom
    Member

    Hi- Right now it’s working (in current Mac Chrome, Safari and Firefox), but slowly, and a little weirdly. I click on the Live Preview button on any theme, then the preview (whole or partial) shows up for a split-second, then disappears for 5-6 seconds, then it comes back for good.

    This is an improvement from when I originally reported the problem.

    Note: shortly after I reported the problem, I tried using Firefox and had a similar behavior to the above – though it seemed like it took more like 10 seconds for the preview to reappear & stick around.

    Thanks for working on this.

    #1141160

    richardmtl
    Staff

    Hi Helen,

    If everything’s ok for you now, I’ll mark this thread as resolved. Let me know if you still have problems with the Customizer.

    #1141161

    helensloom
    Member

    Well, it’s still behaving the way I reported on 2/1, but in theory I shouldn’t be using it as often as I do. I’m fickle. But, thanks, it serves its purpose.

    -arah

The topic ‘Preview not working’ is closed to new replies.