Preview not working

  • Author
    Posts
  • #1143473

    Anyone else having this issue with WordPress? since I purchased my domain name through WordPress while writhing a post I am unable to Preview the post when I click on Preview I get a page that says” Not Found!, what you were looking for doen’t exist or isn’t here anymore. We are sorry:( Please return to the home page or use the search box above”

    anyone else get this or is it just me am I doing something wrong or have I not done something right?

    Also I am now unable to log in on ios app is there anything different I need to do.

    Thank you

    The blog I need help with is nigelspencerphotography.com.

    #1143592

    timethief
    Member

    There is a live preview issue Staff are aware of and working to address. I tagged this thread for their attention. Please subscribe to it and be patient while waiting.

    #1143595

    kathrynwp
    Staff

    Hi there – this sounds a bit different than the other issues folks are experiencing, so I’m going to ask you to try this:

    Could you please make sure your browser is explicitly set to accept third-party cookies? Here’s how to manage cookies in Chrome:

    http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

    Specifically, please make sure “Allow local data to be set” is set to allow both first-party and third-party cookies and make sure “Block all third-party cookies without exception” is not checked.

    Also I am now unable to log in on ios app is there anything different I need to do.

    Could you please make sure you’re logging in with your username – nigelspencerphotography – and not your email address, and let me know if it works?

    #1143597

    timethief
    Member

    @kathrynwp
    Taking notes. :)

    #1143655

    Today I tried allowing Third-party cookies and that worked also tried my blog in Safari and that works ok with third-party cookies being blocked also noticed in Chrome on some of my blog pages the gray menu bar at the top of the page vanishes and comes back with third-party blocking turned off..

    As for the ios problem I have not sorted that one out when I try to log in it just keeps saying bad url but in the settings the url looks ok.

    Thank You..

    #1143687

    kathrynwp
    Staff

    I’m glad you’ve gotten post previews working again.

    As for the ios problem I have not sorted that one out when I try to log in it just keeps saying bad url but in the settings the url looks ok.

    Could you please let me know:

    – what device you’re using – i.e. iPhone 5, iPhone 3G
    – what specific iOS you’re using – http://www.iphonefaq.org/archives/971798

    Are you using the latest version of WordPress.com app? If not, could you please try updating? If so, could you try reinstalling?

    If you still having trouble, could you please take a screenshot of the error and upload it to your Media Library, or copy the exact wording of the error message here?

    Thanks!

    #1143691

    Hey,

    I’m sorry if I’m bumping but I’m having problems as well. Third-party cookies are enabled, I checked.

    What happens for me is that when I try to preview a new theme, I’m taken to a white/blank screen with the sidebar loading, and it’s stuck like that forever. Am I the only one?

    Thanks.

    #1143692

    kathrynwp
    Staff

    Hi thefanboynextdoor – your issue is a different one than that of the OP, who is just previewing posts, not themes. Could you please start a new thread to describe your issue in detail, and add the word modlook in the Tags section in the right column so Staff will respond.

    #1143700

    I am using a iPod touch 1st gen with ios 3.1.3

    #1143701

    kathrynwp
    Staff

    Thanks for the details. Could you please also answer these questions:

    Are you using the latest version of WordPress.com app? If not, could you please try updating? If so, could you try reinstalling?

    If you still having trouble, could you please take a screenshot of the error and upload it to your Media Library, or copy the exact wording of the error message here?

    #1143703

    Tried to see if they was an update in the app store it did not show any so deleted the app to reinstall it but now can not get it back because it says I need ios 5.0. so cannot use it till I get a new ios device never mind

    #1143704

    kathrynwp
    Staff

    I’m so sorry about that. You should be able to restore the iOS4 version of the app if you had previously synched your phone to your iTunes account on your computer, by following these instructions:

    http://www.iphonefaq.org/archives/971543

The topic ‘Preview not working’ is closed to new replies.