Preview Post Not Working

  • Author
    Posts
  • #627348

    I’ve tried to preview a few different posts, but when I hit preview it brings up my blog and says “Page not found.” This has never happened to be me before, but just a few days ago I bought a domain name and switched to it. Could the problem be related? Anyone know? Thanks!

    The blog I need help with is peasandcougars.com.

    #627479

    timethief
    Member

    Probably not but I can’t say for sure. Which browser and version of it are you using? Are you clicking the “Post draft updated. Preview post” on the yellow background above the draft or are you clicking the “preview” one in the “publish” module om the far right hand side.

    #627485

    mmadfan
    Member

    I had this happen to me once a couple weeks ago, repeatedly, but I cleared my cache & browser history, then restarted my browser. I don’t know what caused it, but that fixed it for me. Your problem may have a different cause than mine did, though. (It was also opening the preview in the same tab as the editing page, which it normally doesn’t do.) It couldn’t hurt to try that.

    #627486

    timethief
    Member

    ~~mmadfan

    @plasticdaffodils
    I’m with mmadfan. The second anything goes haywire I am begin this troubleshooting drill that follows.

    #627533

    Thanks, everyone! Seems like you were all right – it was a browser issue.

    #627534

    timethief
    Member

    Thanks for letting us know you resolved this. Happy blogging. :)

    #627539

    mmadfan
    Member

    Glad it was fixed!

The topic ‘Preview Post Not Working’ is closed to new replies.