Problem in the new theme "Hexa"

  • Author
    Posts
  • #1663483

    radtrad
    Member

    When we put a new color in the background, two tracks with the old color still exist on top and below the images aligned right or left. An example: http://quidlibetblog.wordpress.com/2014/02/17/dicas-para-o-sucesso-na-internet/

    The blog I need help with is apologeticacatolicablog.wordpress.com.

    #1663567

    timethief
    Member

    We Volunteers cannot view private blogs so we can’t help with your issue. Consult the theme description here please. http://theme.wordpress.com/themes/hexa/ I’ll tag this thread for Themes Staff support. Subscribe to it so you are notified when they respond.

    #1663568

    timethief
    Member

    Yikes! That blog’s not private – sorry.
    Let me put the theme up on my test blogs and then I’ll return here.

    #1663570

    radtrad
    Member

    Yeah, Timethief, I´m asking about the example post. I hope Carol take a look in this problem, because I think this new thme just rock.

    #1663571

    radtrad
    Member

    And if you put an image in the background the same problem appears.

    #1663572

    timethief
    Member

    Right. I see what you mean now. Please wait for Staff to respond to this.

    #1663585

    radtrad
    Member

    Problem resolved :)

    #1663641

    kathrynwp
    Staff

    Looks good now. If you run into further trouble with Hexa, let us know – it just launched!

The topic ‘Problem in the new theme "Hexa"’ is closed to new replies.