Problem with Regulus

  • Author
    Posts
  • #3147

    darthpotato
    Member

    The blog is here: http://darthpotato.wordpress.com/

    The problem is on the very bottom of the page. It seems that the bottom part of my Regulus theme isn’t working properly. The words and credit to BinaryMoon thing on the bottom are gone. Can someone help me with that?

    #3382

    drmike
    Member

    I see them using IE *shudder* 6.0.

    -drmike

    #3384

    darthpotato
    Member

    It appears to be a problem only in Safari. No big deal. Thanks for checking it out.

    #3386

    drmike
    Member

    Anyone else care to look?

    #3389

    frem
    Member

    It’s there using Opera 9.0 beta 1 on Debian Linux 3.1 (Sarge)
    Konquorer uses almost the same rendering engine code as Safari, yet it looks fine in that, too. Odd.

    #3405

    It’s there on Firefox 1.5, OS X.

    #3424

    log
    Member

    Firefox 1.5.0.1 windows XP. nothing’s wrong.

    #3436

    binarymoon
    Member

    This bug is fixed and will be in the next release of Regulus. Don’t know when WordPress.com will be updated to the latest version though.

    #3448

    drmike
    Member

    I sent in a feedback pointing this out to them.

    Thanks,
    -drmike

    #3461

    binarymoon
    Member

    The fixed version hasn’t actually been released yet though. I will be mailing Matt when it is so that he can get the download (he’s the one that contacted me about the theme on wp.com).

    I am currently trying out some new features and styles (http://beta.binarymoon.co.uk/) along with a few bug fixes, before releasing this one into the wild.

    #3462

    drmike
    Member

    It’s good to know that they email/ contact the author before using their themes.

    -drmike

The topic ‘Problem with Regulus’ is closed to new replies.