Need help? Check out our Support site, then

Problems with email DNS

  1. Hi. I'm Jorge Rodríguez, I'm doing a blog for my friend Marta.
    The blog is I have a mapped domain:, pointing to the wordpress blog. Is all oK except the email. Y use but it doesn't word properly. It can send emails but not receive. I think is a problem of DNS configuration.

    Following your guidelines, I've write this DNS:

    MX 10
    TXT "v=spf1 a mx ~all"
    A webmail
    CNAME webmail
    SRV _xmpp-client._tcp 10 10 5269

    user: martixk / pwd: [removed from public forum]
    server (Pop3 and SMTP):
    email account: [email redacted] / pwd: [removed from public forum]

    Thanks in advantage

    Can you helpe me?
    Jorge Rodríguez
    [email redacted]

    The blog I need help with is

  2. As you have just entered your passwords into a public forum, I recommend changing those immediately.

    The TXT record appeared to be incorrect, so I adjusted it, and it should start working soon.

    Just in case, please double-check the DNS records with your email provider.

  3. Hi, macmanx.
    Thanks for your advice, but I didn´t publish this message, I sent it to wordpress and they published it directly!

    The TXT record includes automatically the slash ///// several times, at right and left, but it seems a problem of wordpress, because I don't write that slashes.

    Well, now I have another problem, because before I could see (and send but not recive messages), but not now. Now, it redirect always to


  4. We never publish messages on the public forum without your permission. Assuming that you used at the time, posting to the public forums was the only option due to the holiday break and was listed clearly.

    As for the issue with the webmail subdomain, everything appears to be fine on this end, so I recommend contacting your mail provider to double-check the DNS records.

  5. Thanks for your answer


  6. You're welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic


No tags yet.