Publicize not working?

  • Author
    Posts
  • #1718705

    jackiedana
    Member

    @lhenson51 it looks like Google+ is the culprit for you as well. Try removing that connection and see if it works again for you.

    #1718706

    jessdanow
    Member

    Update: I removed Google+ and it’s working perfectly! Thank you for all your help!

    #1718707

    jackiedana
    Member

    Good to hear. :)

    #1718708

    lhenson51
    Member

    Hi Jackie,

    I deleted Google+ but when I go and check the boxes again for FB, LinkedIn, et al it still does not keep them when I go back in (they are not checked when I go back to look under sharing.)

    L

    #1718709

    jackiedana
    Member

    @lhenson51 was this for a new post or for one that you have already created? The reason I ask is that I see Publicize links on your scheduled posts.

    When your next scheduled post gets published, please check to see if the post gets sent out to your social media sites and let me know.

    #1718710

    lhenson51
    Member

    I just published a post for today and not seeing it on FB, etc

    #1718711

    jackiedana
    Member

    I saw one post that was published a few hours ago, and prior to my response to this thread. Have you published a post since removing Google+? If so, it’s possible I missed it.

    #1718712

    lhenson51
    Member

    Yes, I posted the following post called Delete

    http://sometimesipretendtobenormal.com/

    It is not showing up anywhere…..except WordPress.

    Linda

    From: WordPress.com Support Forums [mailto:(email redacted)] Sent: Friday, July 18, 2014 11:07 AMTo: (email redacted): [WordPress.com Forums] Publicize not working?

    jackiedana replied to a forum topic that you subscribe to

    in response to the topic “Publicize not working?”:

    I saw one post that was published a few hours ago, and prior to my response to this thread. Have you published a post since removing Google+? If so, it’s possible I missed it.

    Reply View forum topic

    #1718713

    jackiedana
    Member

    Okay, I can confirm that.

    Since you created that post prior to resetting your Publicize connections, did you delete your exising connections and add them again in the post itself? If not, that could be what’s at play here.

    You might try doing that for your next post or two to see if that helps. If not, please let me know.

    #1718714

    lhenson51
    Member

    I had deleted all my connections last night and then reset them (although Google+ was still there. ) I will try later today to reconnect those and see if it works but won’t be publishing anything until Monday.

    What I don’t understand is that it has been working fine like that for over a year and all of a sudden it quit working. Did you make a change on your side?

    Linda

    From: WordPress.com Support Forums [mailto:(email redacted)] Sent: Friday, July 18, 2014 11:35 AMTo: (email redacted): [WordPress.com Forums] Publicize not working?

    jackiedana replied to a forum topic that you subscribe to

    in response to the topic “Publicize not working?”:

    Okay, I can confirm that.

    Since you created that post prior to resetting your Publicize connections, did you delete your exising connections and add them again in the post itself? If not, that could be what’s at play here.

    You might try doing that for your next post or two to see if that helps. If not, please let me know.

    Reply View forum topic

    #1718715

    jackiedana
    Member

    The issue is with Google+. If there are too many connections, it won’t publish there, and that seems to hold up all of the others. Our folks have been looking into the issue but haven’t yet resolved it.

    I can see you reset the actual connections. What I was referring to was the connections on the individual post, such as here:

    https://i.cloudup.com/DoyYtpwAGl.png

    (For the example, I used my own post rather than yours for privacy reasons).

    For your next post (not one already published) try disconnecting and reconnecting the links there to see if that helps.

    #1718716

    lhenson51
    Member

    Jackie,

    I used to see that image that you sent but it is not what I see now when I go to edit my scheduled posts. Here is what I see. Under Sharing is the list of what I publish to.. I check all of those and update.

    Here is what I get

    When I go back and update there is nothing in the Sharing filed and nothing is checked.

    Linda

    From: WordPress.com Support Forums [mailto:(email redacted)] Sent: Friday, July 18, 2014 11:49 AMTo: (email redacted): [WordPress.com Forums] Publicize not working?

    jackiedana replied to a forum topic that you subscribe to

    in response to the topic “Publicize not working?”:

    The issue is with Google+. If there are too many connections, it won’t publish there, and that seems to hold up all of the others. Our folks have been looking into the issue but haven’t yet resolved it.

    I can see you reset the actual connections. What I was referring to was the connections on the individual post, such as here:

    https://i.cloudup.com/DoyYtpwAGl.png

    (For the example, I used my own post rather than yours for privacy reasons).

    For your next post (not one already published) try disconnecting and reconnecting the links there to see if that helps.

    Reply View forum topic

    #1718717

    lhenson51
    Member

    Hi Jackie,

    Did what you asked me to do and it still isn’t posting to FB, et al. Any other suggestions? This is getting very frustrating

    Linda

    From: WordPress.com Support Forums [mailto:(email redacted)] Sent: Friday, July 18, 2014 11:49 AMTo: (email redacted): [WordPress.com Forums] Publicize not working?

    jackiedana replied to a forum topic that you subscribe to

    in response to the topic “Publicize not working?”:

    The issue is with Google+. If there are too many connections, it won’t publish there, and that seems to hold up all of the others. Our folks have been looking into the issue but haven’t yet resolved it.

    I can see you reset the actual connections. What I was referring to was the connections on the individual post, such as here:

    https://i.cloudup.com/DoyYtpwAGl.png

    (For the example, I used my own post rather than yours for privacy reasons).

    For your next post (not one already published) try disconnecting and reconnecting the links there to see if that helps.

    Reply View forum topic

    #1718718

    amzolt
    Member

    I had Publicize working fine for a couple months but, in the past week, it stopped posting to FaceBook & LinkedIn…

    When I’m ready to publish a post, it has the buttons to reset Facebook & LinkedIn but noting happens when I press them…

    Hope a fix is found soon!

    #1718719

    lhenson51
    Member

    That is what has been happening to me to Amzolt!

    #1718721

    jackiedana
    Member

    It looks like we may have a few people experiencing this issue, but have not been able to pin it down.

    Does this only happen to both of you with scheduled posts?

    #1718722

    lhenson51
    Member

    Yes, on scheduled posts but have been scheduling posts for over a year.

    #1718723

    jackiedana
    Member

    For anyone who has had issues with Google+, please try reconnecting Google+ and let me know if it working now or not.

    @lhenson51, thanks. I’m looking into that issue for you now.

    #1718724

    lhenson51
    Member

    Jackie,

    Now some of the posts that I am trying to ‘schedule’ are posting even thought I select ‘Schedule’ and a ‘Date and Time’… 3 of those have posted on me. I need to get these scheduled.

    What can I do?

    Linda

    From: WordPress.com Support Forums [mailto:(email redacted)] Sent: Wednesday, July 23, 2014 11:22 AMTo: (email redacted): [WordPress.com Forums] Publicize not working?

    jackiedana replied to a forum topic that you subscribe to

    in response to the topic “Publicize not working?”:

    For anyone who has had issues with Google+, please try reconnecting Google+ and let me know if it working now or not.

    @lhenson51, thanks. I’m looking into that issue for you now.

    Reply View forum topic

    #1718725

    jackiedana
    Member

    If you set a future date on a post and click “OK” then the “Publish” button will turn into “Schedule”. If it still says Publish, or the post goes out immediately, then it’s possible you didn’t choose a future date or click on OK.

    For more information, see http://en.support.wordpress.com/posts/schedule-a-post/

    Since this issue is not related to the topic of this thread, if you need more help with this or other issues on WordPress.com, could you post a new thread? Thanks! :)

The topic ‘Publicize not working?’ is closed to new replies.