Need help? Check out our Support site, then

Publicize post my Old Cached Gravatar rather than Post Thumbnails

  1. Dear All,

    I'm searching since last yesterday (almost 28 hours) coz a problem is continue-sly upsetting me.

    When I post something new to my self hosted blog, the Thumbnail that go to FB through Publicize is change. (one of my old Gravatar; even though i deleted that avatar and change that but still the problem persist-- Maybe its cached)

    I searched through FB Debugger and all fine there

    the og:image is correct having thumbnails of post and even don't have the image that Facebook is currently sharing?

    I want to know Correct thumbnail is not sending to FB even though it was working all fine till Friday

    Here is Link to Blog :
    Link to Facebook Page:

    Kindly Help

    The blog I need help with is

  2. The blog you specified at does not appear to be hosted at

    This support forum is for blogs hosted at If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the forums.

    If you don't understand the difference between and, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. That's not a free hosted blog.

    Staff have requested that folks with Jetpack issues post their questions to the existing Jetpack forum at, since it would be easier to keep support focused in one place as much as possible:

    If you don't have a username account at, click and register one on the top right hand corner of the page that opens, so you can post to the correct support forums for your software.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic