Publicize quits working on pre-loaded blog entries

  • Author
    Posts
  • #911131

    debooker
    Member

    Twice now, I have “loaded” a post to be displayed at a later time, and twice now, I have had my LinkedIn, Facebook, and Twitter publicize boxes unchecked when the blog post is displayed on my WordPress blog. I do not uncheck these boxes when setting something up for display at a later time on my blog. So, what is going on? What do I need to do make sure these publicize boxes remain checked. The last time this happened, I checked to make sure the LinkedIn, Twitter, and Facebook boxes were checked. Still, when published, these boxes became unchecked. Thank you for your time to read this and let me know. –D. Booker, talltalestogo.wordpress.com.
    Blog url: http://talltalestogo.wordpress.com/

    The blog I need help with is talltalestogo.wordpress.com.

    #911230

    The same issues is happening to our blog. Please WORDPRESS!! Look into this issue!

    #911231

    lesleyannmc
    Member

    I’m a new blogger, and I’m relieved to see that this isn’t just happening to me. I’m not at all happy that everyone is having this issue. Please fix it WordPress.

    #911412

    karenalma
    Staff

    Hello all, thanks for letting us know about this issue. We’re aware of the issue and our team is working on a fix.

    We’ll let you know just as soon as it resolved.

    #911428

    lesleyannmc
    Member

    Thanks for keeping us informed!

    #911470

    karenalma
    Staff

    The issue with scheduled posts has been fixed, they will now properly Publicize.

    Sorry for the trouble!

    #911471

    lesleyannmc
    Member

    Mine didn’t publicize on Facebook this morning. Does this mean the problem is still going on, or is it something I’m doing wrong?

    #911473

    karenalma
    Staff

    Can you try disconnecting and reconnecting your Facebook connection?

    You can follow the guidelines here:
    http://en.support.wordpress.com/publicize/#reconnecting-facebook

    #911474

    lesleyannmc
    Member

    I did that already. It didn’t seem to make a difference.

    #911475

    macmanx
    Staff

    We just fixed this today, so you should see an improvement on your next scheduled post.

    #911476

    lesleyannmc
    Member

    It didn’t work again today. Any ideas of what I should do?

    #911477

    timethief
    Member

    This thread is flagged for Staff attention.

    #911478

    macmanx
    Staff

    Was the post a Draft prior to publication, or was it published immediately after being written?

    If it was a Draft, how long has that Draft been around?

    #911479

    lesleyannmc
    Member

    I think I always keep posts as drafts for a few days.

    #911480

    macmanx
    Staff

    Ok, if the post was a Draft prior to the fix, it may not have worked. Posts initially saved as Drafts or published after the fix on June 15 should work.

    #911483

    lesleyannmc
    Member

    I just published my first post that hadn’t been saved as a draft prior to June 15. It didn’t publicize to Facebook, so there’s something else amiss here. Is this still a problem for other people, or is it just me? I’ve tried everything that’s been suggested.

    #911485

    macmanx
    Staff

    Was that post scheduled or published directly?

    #911488

    godgirlgail
    Member

    I had the same issue today. One post was scheduled and one was published directly. BOTH went to twitter only despite my choosing all publicize choices.

    #911489

    lesleyannmc
    Member

    I’ve had this issue all along. I’ve tried everything that’s been recommended, but nothing has helped.

The topic ‘Publicize quits working on pre-loaded blog entries’ is closed to new replies.