Published a Post that Didn't show

  • Author
    Posts
  • #1117936

    begissues
    Member

    I published a post called “The Stalk of Sensimillia” That went through to the successfully published page but didn’t show up on my blog or share on twitter. It also didn’t save as a draft, even though I previously saved it as a draft prior to publishing. Can anyone help?

    The blog I need help with is thebegissues.wordpress.com.

    #1118031

    begissues
    Member

    It did share on my twitter feed but when I click on it it leads to the post that I published AFTER it. This is the 2nd time this has happened to me.

    #1118032

    timethief
    Member

    You may be able to recover an earlier post revision. Go to Posts > All Posts, hover over the title of the post, click Edit and check the Post Revisions module for previous saved versions of the post. http://en.support.wordpress.com/posts/post-revisions/

    If you’re not seeing the Revisions module while on the editor screen, click Screen Options (top right corner of your Admin page) http://en.support.wordpress.com/screen-options/ to activate it. Then select the post and page modules to include them. http://en.support.wordpress.com/modules/#list-of-modules Then you ought to be able to go here > Dashboard > All Posts > Posts and locate the post and recover it from post revisions.

    If you cannot locate the post for locating and restoring a post revision, and it’s not in your Trash folder http://en.support.wordpress.com/trash/ then you will not be able to recover it. http://en.support.wordpress.com/trash/#restoring-from-trash

    Did you create your post on the dashboard of your own blog?
    Dashboard > Posts > All Posts > Add New

    Or did you create your post on the front page of WordPress.com?
    http://wordpress.com/#!/post/

    Advice:
    Create your posts on the dashboard of your own blog
    Dashboard > Posts > All Posts > Add New

    Or use an offline blog editor so your have backups on your own computer http://en.support.wordpress.com/xml-rpc/

    #1118042

    begissues
    Member

    Nah none of that worked, there is an active link for it http://thebegissues.wordpress.com/2013/01/08/the-stalk-of-sensimillia/ but it doesn’t work. It just brings me to the wrong post. As I said This is the 2nd time this has happened to me and it hasn’t been resolved. Can I complain directly to wordpress about this??? I used the on the front page of wordpress.

    #1118044

    timethief
    Member

    This thread is tagged for Staff support. Please subscribe to the thread so your are notified when they respond.

    #1118048

    begissues
    Member

    Thanks for your help timethief, much appreciated.

    #1118052

    begissues
    Member

    Weird that the link exists when I google search it and the google preview has the first 3 or 4 lines of the post but then it doesn’t exist. WTF?

    #1118053

    timethief
    Member

    Yes I searched Google and yes it’s weird. Please be patient while waiting for a Staff response.

    #1118209

    zandyring
    Staff

    Hi there,

    I’m really sorry this happened to you. I think it’s very bizarre as well. I’m going to alert the internal team and we’ll see what we can dig up for you.

    Cheers!

    #1118210

    zandyring
    Staff

    Also,

    I see that the permalink you have below is shown on your edit post page for the post it’s showing up with:
    https://thebegissues.wordpress.com/wp-admin/post.php?post=727&action=edit

    Can you just confirm that this isn’t the post you wrote to go with that permalink? I assume you don’t typically edit your permalinks, in other words.

The topic ‘Published a Post that Didn't show’ is closed to new replies.