Raincoaster’s issue with YouTube

  • Author
    Posts
  • #13785

    drmike
    Member

    Raincoaster is having an issue with YouTube. Transfered over from a thread covering a different subject.

    Well I have been in the top 100 off and on, and I’m having a problem with YouTube videos. They were fine, easy to post, etc, until some time last night, when they all went blank white. When YouTube took down the Colbert video, it left a still screenshot but it was unclickable. So I’m trying to figure out what’s going on now and it doesn’t appear to be that.

    #14024

    raincoaster
    Member

    Thanks! I put it in that thread in case it was a related issue. Whatever it was, it appears to be resolved now, so thank you.

    #14058

    drmike
    Member

    Probably something on YouTube’s end. I noticed some mucked up videos yesterday as well kicking around looking at blogs.

    #14113

    raincoaster
    Member

    Fair enough, but now, when I want to edit an entry with YouTube content, I only get the how-to-say, non-rich text editor. I could put in the HTML to edit the post, if I only knew HTML, but I don’t. I guess the Youtube thing isn’t loading and that’s preventing the WordPress stuff from loading, but is there a way to make it so that in the Edit mode the YouTube stuff actually loads last? I mean, in that view it’s really just text anyway.

    #14124

    drmike
    Member

    Not sure what’s happening here but I just got the video on this post to load fine. I don’t have audio on this PC so I can’t tell you for sure if it works or not.

    #14128

    raincoaster
    Member

    It must be related to bandwidth or something at YouTube, because sometimes it happens and sometimes it doesn’t. I can sign out, restart, and sign back in and it’ll be the same thing; alternately, I can click away and go back after awhile and things will be just fine. Guess I’ll just not edit those posts when this is happening. Thanks for checking on it for me.

    #14134

    drmike
    Member

    I had this come up last night with one of my hosted clients. They came up with a work around of clicking the play button a coupel of times. Sounds like YouTube may have a bug in their new viewer.

    #14173

    raincoaster
    Member

    Well, now they’ve got this up:

    ALL YOUR VIDEO ARE BELONG TO US.

    UPDATE: No, we haven’t been hacked. Get a sense of humor.

    UPDATE 2: Apparently we can’t spel.

    UPDATE 3: Please stop calling the office, we’re trying to work in here

    And none of the videos are playing. Super. I blame it on Google.

    #14174

    raincoaster
    Member

    All better now. No word on what went wrong.

    #14183

    rollmops
    Member

    check this Blogentry from You Tube:

    http://www.youtube.com/blog?entry=-6hg9XPX6_c

    seems they have more sense for humor than their users have… ;)

The topic ‘Raincoaster’s issue with YouTube’ is closed to new replies.