Reader

  • Author
    Posts
  • #1101052

    yogilinh
    Member

    When my posts show up on the Reader feed, the formatting for the images are lost. I just published a new post that contains 2 images. They are correctly positioned on my blog site, but in the Reader both images are grouped together at the very top of the posts. Any one know how I can correct this?

    Thanks.

    #1101357

    timethief
    Member

    Please post an active link starting with http:// to your blog.

    #1101367

    yogilinh
    Member

    Here you go http://yogabod.me/
    Thanks.

    #1101368

    timethief
    Member

    I tagged this thread for Staff assistance. Please subscribe to it so you are notified when they respond.

    #1101369

    yogilinh
    Member

    Ok. Thanks so much!

    #1101370

    timethief
    Member

    Sorry I couldn’t resolve this and you’re welcome.

    #1101377

    kardotim
    Member

    Could you send us a screenshot of the page where you’re seeing this? You can upload the screenshot to your blog’s media library.

    Sorry for the inconvenience.

    #1101378

    yogilinh
    Member

    Here is the screenshot, as requested.

    Thanks.

    #1101379

    yogilinh
    Member

    Hope it works this time…screenshot

    #1101382

    kardotim
    Member

    The format you see your post in now is the standard Reader format. It uses your first post image as the main image and other images are listed below. In your case there are two images in total.

    You can read more about the Reader at: http://en.support.wordpress.com/reader

    We’re constantly trying to improve the Reader and we’ll take your feedback in consideration for future updates.

    Thank you.

    #1101383

    yogilinh
    Member

    Thanks for letting me know.

The topic ‘Reader’ is closed to new replies.