'reader'

  • Author
    Posts
  • #894066

    sixyearslave
    Member

    Hi, I’m a first time user of the forum

    I’ve not been able to get my reader to display anything for weeks, on my mac or my phone. I’m not sure if this is a global issue or just me…

    Anyone have any ideas?

    The blog I need help with is sockdrawersecrets.wordpress.com.

    #894225

    raincoaster
    Member

    The reader is being worked on by staff at the moment, but you should be able to see things on it. You wouldn’t happen to be in Turkey, China, or Pakistan, would you? They have at times interfered with WordPress.com.

    #894388

    sixyearslave
    Member

    Hm, I’m in australia, but perhaps the maintenance is affecting australia.
    All I ever see in my reader is the perpetual loading circle thing. very annoying!!

    #894395

    I’m in the uk and mine has not been working for about a week now – all I get is 0. I would really love for this to be resolved as I miss reading other blogs. Thanks.

    #894412

    chaelura
    Member

    Same – all I see is a 0 when I’ve never had any problems with it before. I can’t seem to find anything yet to help me out with this issue. Tried clearing cache, no dice.

    #894413

    timethief
    Member

    There are others with the same issue and I have flagged this thread for Staff attention.

    #894416

    macmanx
    Staff

    This should be all fixed up now. Please try clearing your browser’s cache.

    #894440

    sixyearslave
    Member

    Mine still isn’t working =(

    [love the term ‘happiness engineer’]

    #894442

    macmanx
    Staff

    Can you please tell us which browser (and version of) you’re using?

    #894445

    chaelura
    Member

    Cleared cache and attempted again, still only seeing a ‘0’ where the reader content should be.

    Chrome, v 19.0.1084.46 m

    #894446

    chaelura
    Member

    It seems to work properly in IE, v 9.0.8112.16421 64-bit

    #894447

    macmanx
    Staff

    Are you running any extensions under Chrome? If so, would you please try temporarily disabling all of them to see if that makes a difference?

    If it does, please try re-enabling each one individually until you find the cause.

    #894448

    chaelura
    Member

    Disabled all extensions (I had 4 running), still seeing a ‘0’.

    #894449

    macmanx
    Staff

    I’m not actually seeing the issue myself under Chrome. Do you by chance have access to another computer that you could check from?

    #894459

    chaelura
    Member

    My roommate uses Chrome as well, and it works just fine for him… something borked on my end but I cannot for the life of me figure out what, and it seems I’m not alone…

    Please oh please tell me I don’t have to use IE >_< lol

    #894460

    chaelura
    Member

    I wish I knew precisely when it began but I had used the Reader previously with no problems at all. Maybe a week ago or so?

    #894461

    jthomasin
    Member

    I am having same issue, cleared cookies, cache etc. nothing works. using firefox 11.

    #894462

    Hello, I am having the same problem (again) as most of the folks on this page – my reader is making an effort to load but never quite manages it.

    Oddly enough I can load ‘freshly pressed’ but none of the blogs I actually subscribe to can get through.

    Cookies and Cache cleared.

    http://wordsweneversaid.wordpress.com/

    #894464

    jthomasin
    Member

    note: doesn’t work in explorer either, (or firefox).

    #894469

    As wordsweneversaid said I have cleared cookies and cache but reader not working at all.

The topic ‘'reader'’ is closed to new replies.