Reader – posts not showing!!!

  • Author
    Posts
  • #1104078

    annayjon
    Member

    Hello,

    Our two last posts haven’t shown in the Reader. Does anyone know why this might be happening and how to solve this problem?

    Thanks a lot in advance, your help is much appreciated!

    Our blog: http://hitchhikershandbook.com

    The blog I need help with is hitchhikershandbook.com.

    #1104179

    timethief
    Member

    The reasons for non-appearance are here >
    http://en.support.wordpress.com/topics/#missing-posts If you have assigned too many Categories/Tags to your posts, then you need to edit and delete. http://en.support.wordpress.com/posts/edit-posts-screen/ After removal note it may take several days for your posts to begin displaying there.

    #1104181

    annayjon
    Member

    Thanks for your response, timethief, but I don’t think this is the case as we don’t have more than 10 tags and only 4 categories.

    #1104182

    timethief
    Member

    I tagged this thread for a Staff follow-up. Please subscribe so you are notified when they resp0ond.

    #1104183

    annayjon
    Member

    Thanks a lot!

    #1104277

    timethief
    Member

    You’re welcome.

    #1104533

    zandyring
    Staff

    The Topics list won’t necessarily show your exact topics; it shows instead a variety of topics.

    But if the issue is that you’ve tagged (or categorized) using one of the topics shown there and clicking that topic doesn’t show your post at all immediately after posting, we can investigate further.

    Cheers!

    #1104534

    annayjon
    Member

    Yes, the latter is our case. We have catagorised our posts under “travel” and “photography” for instance and after clicking these categories the posts are not showing. Apart from that the posts are not showing in “Blogs I follow” while they should be there (as they always were) as we follow our own blog.
    Thanks for your attention!

    #1104536

    zandyring
    Staff

    Hi Annayjon,

    I just “followed” your blog, and was able to see your blog in my Reader. What Format are you publishing your posts in (Standard, Gallery, Image, etc.?) That may help us :) Could you also clear your cache and see if that helps? Here is more information about how to do that:
    http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    I will look into the Topics issue, because I’m also not getting my test blog to register there. I’ll let you know what I discover!

    Cheers!

    #1104540

    annayjon
    Member

    Hi,

    I cleared the cache and was able to see the old post. I’ve just published another one just to check if it works and it does, so I think the problem has been solved.

    By the way, we use the Gallery format for our posts.

    Thanks a lot for your help!

    #1104542

    zandyring
    Staff

    Ok, I’m glad the first issue is resolved!

    #1104572

    zandyring
    Staff

    Hi there,

    There was an issue with posts in Gallery Format not posting to the Topics, but that issue was resolved yesterday. You may need to clear your cache (again), but now you should be showing up again!

    Cheers!

    #1104573

    annayjon
    Member

    Perfect! Thanks a lot! :)

The topic ‘Reader – posts not showing!!!’ is closed to new replies.