Reader still not displaying posts

  • Author
    Posts
  • #895443

    blerickson
    Member

    I tag my posts with fewer than 10 tags, only one category, and have been blogging at least one post per weekday since late January. Until the new reader showed up, my posts tagged with “photography, pictures, photos” religiously appeared on the topics. Now…nothing. I dropped the number of tags to five, thinking maybe I had quietly been banned for using eight or nine tags. Still nothing.

    I’ve done some research in the forums lately on the new reader not displaying tagged posts. According to the FAQs and this thread, it shouldn’t be anywhere close to an issue.

    So, what am I doing wrong?

    The blog I need help with is brettlerickson.wordpress.com.

    #895539

    timethief
    Member

    Please post an active link starting with http:// to your blog

    #895556

    blerickson
    Member

    http://brettlerickson.wordpress.com/

    Thanks for the quick action–looking forward to getting this resolved.

    #895560

    timethief
    Member

    This thread has been flagged for Staff attention. Please be patient while waiting for assistance.

    #895564

    blerickson
    Member

    No problem, and thanks again.

    #895578

    I had this same problem with a post the other day. Glad you addressed the issue!

    #895700

    macmanx
    Staff

    This should be fixed up now. Please try clearing your browser’s cache.

    #895783

    I am having the same issue. My last several posts have not been appearing in the reader and I have no more than 5 tags, 1 category. Latest post not appearing:
    http://blurbmyenthusiasm.com/2012/05/22/are-you-laughing-at-me/
    Perhaps I am missing something obvious?

    #895818

    kellie3065
    Member

    I’m having the same problem. My last post is not appearing. I’m a little disappointed.
    http://thesuburbansoapbox.com/2012/05/23/whats-better-than-strawberry-ice-cream-fresh-strawberry-pie/

    #895868

    blerickson
    Member

    Thanks for the work on this issue. I don’t think it’s fixed, though; two sequential days (today and yesterday) again the posts did not appear.

The topic ‘Reader still not displaying posts’ is closed to new replies.