Redirect loop, but not always

  • Author
    Posts
  • #835405

    xurxosanz
    Member

    Hi,

    Sometimes when I’m logged at my blog desktop and try to go to the main blog webpage the browser gets stuck (apparently) on a redirect loop between the custom domain and the worpress url. I’ve done an screencast of the issue to show it at http://www.youtube.com/watch?v=hub8zEYk780 (sorry for the GUI in Spanish).

    Sometimes it works but others not. I’ve discovered that the https url of my blog works when I’m logged.

    Best Regards
    Jorge

    The blog I need help with is blog.gvsig.org.

    #835551

    tandava108
    Member

    Have you just set up domain mapping, like within 72 hours? This can lead to temporay redirect loops if the domain redirected to the wordpress.com site prior to mapping

    #835553

    xurxosanz
    Member

    No, this blog has been working perfectly for more than a year, this is a new issue

    #835554

    tandava108
    Member

    I don’t suppose your domain mapping has expired?

    #835558

    xurxosanz
    Member

    it will expire at abril 27, 2012

    #835701

    timethief
    Member

    @xurxosanz
    We Volunteers can’t help with this. Will you please contact Staff directly? http://en.support.wordpress.com/contact/

    #835704

    xurxosanz
    Member

    Thanks, timethief I’m contacting them then, I’ll report back here any advance for the records.

    #835705

    timethief
    Member

    Thanks for volunteering to return to the thread when you have an update.

The topic ‘Redirect loop, but not always’ is closed to new replies.