Redirect Loop Problem

  • Author
    Posts
  • #1466581

    ohiokimono
    Member

    I am getting a redirect loop error with my blog, now that I bought a domain for it.

    I have cleared my browser cache of it’s cookies. I have seen that this seems to be a problem else where, and there are others who are talking about this problem.

    I need this resolved, I and a few other people who use my site can no longer access it.

    The blog I need help with is ucnexus.com.

    #1466669

    tandava108
    Member

    This is a temporary problem that occurs if you have previously had a domain redirecting to a blog then map it. It will be resolved when the domain servers update, which could take up to 72 hours.

    The blog http://ucnexus.com/ is already displaying correctly for me

    #1466717

    ohiokimono
    Member

    I hope it’s 72 hours, it has been a few days now and the problem still persists for me.

    Another person is having this problem here: https://en.forums.wordpress.com/topic/can-you-help-me-with-my-site-redirect-difficulties?replies=2

    #1466718

    auxclass
    Member

    You are still inside the 72 hour time frame for changes to migrate across the internet. Domain Helper also shows that you have everything set correctly

    Try clearing your browser cache and forcing a page reload.

    Due to local caching issues you will be the last one to see the changes. You site loads fine for me.

    #1466719

    auxclass
    Member

    http://ucnexus.com/ loads fine for me also

    #1466723

    ohiokimono
    Member

    Thank you!

The topic ‘Redirect Loop Problem’ is closed to new replies.