Need help? Check out our Support site, then

Redirect loop when activate direct link

  1. I started with a free version of, the address was, then I upgraded and got a free domain name. So I picked I have it set up to direct people to when they enter into the URL bar. I my account management area it recommends I click to switch to having be my primary address, but when I do I get a redirect loop for both addresses.

    I am just getting confused with what I need to change to get this to work without having appearing in the URL bar after the visitor enters It isn't a huge deal but it would be nice to fix it.

    I figure I have a setting somewhere that is pointing to, if I make the primary, the settings are such that once it reaches it sends them back to and repeats creating the redirect.

    I just have no idea where to find the settings to fix this.

    Sorry to post I am just sick of looking up posts about this and seeing the supportbot telling people they have sites and it is not the right forum.

    Any help is appreciated, thanks.

    Scott Kangas

    The blog I need help with is

  2. I'll tag this for staff attention and hopefully they will look into it for you shortly.

  3. I don't see any such problems with

    Would you please try clearing your browser's cache?

    If that doesn't help, try clearing your local DNS cache.

  4. The DNS flush did the trick, thanks Macman and thesacredpath!

  5. You're welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic