RSS feed

  • Author
    Posts
  • #1570029

    damiesch
    Member

    Hi there,

    Since a couple of days the RSS feed on my blog doesn’t give any response. Apparently there is something wrong with the codes. At least that’s the message you get when updating with RSS.
    Can this be solved or can you advice me how to solve this problem myself? Hope so.

    Kind regards,
    Willem Scheepers

    The blog I need help with is willemscheeperss.wordpress.com.

    #1570129

    timethief
    Member

    This is the URL for your RSS Feed for posts http://willemscheeperss.wordpress.com/feed/

    You are correct. There is an validation issue and I’ll tag this thread for Staff assistance. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

    Your RSS feed contains invalid XML:
    XML error: Invalid character at line 124

    <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
    <rss version=”2.0″

    #1570172

    jackiedana
    Member

    It looks like there were a couple of stray characters in one of your image captions that was causing an error. This could have been a glitch on our part, or could have come from a copy/paste that you did from another program. At any rate, I found the characters and removed them, and updated the post from 9 December, and now your feed works properly again.

    Sorry for the inconvenience!

    #1570231

    damiesch
    Member

    No problem, Thanx for your help Jackie.
    Have a nice Holiday.
    Regards.

    #1570250

    jackiedana
    Member

    You’re welcome! And I hope you have a great holiday as well.

The topic ‘RSS feed’ is closed to new replies.