RSSfeed stopped working

  • Author
    Posts
  • #944936

    zevenkamp
    Member

    I thought it was RSSgrafitti doing things wrong, until I came across an App on Facebook that also takes feeds and publishes them on my Facebook timeline.
    It reports back with: Junk after document element.
    Feed is: http://zevenkamp.wordpress.com/feed/atom/
    Regards,
    Leo.

    The blog I need help with is zevenkamp.wordpress.com.

    #945092

    zevenkamp
    Member

    Just had word back from RSSGrafitti, here it is;

    Feed Validation Service

    Check the syntax of Atom or RSS feeds

    Sorry

    This feed does not validate.

    line 1, column 1: Undefined root element: style [help]

    <style type=”text/css”>
    ^
    line 16, column 0: XML parsing error: <unknown>:16:0: junk after document element [help]

    <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?><feed
    Source: http://zevenkamp.wordpress.com/feed/atom/

    <style type=”text/css”>
    .infinite-scroll #infinite-handle span {
    color: #800000 !important;
    }
    .infinite-scroll #infinite-handle span:hover {
    background-color: #800000 !important;
    color: #fff;
    }
    #infinite-footer .blog-credits a,
    #infinite-footer .blog-info a,
    #infinite-footer .blog-credits a:hover,
    #infinite-footer .blog-info a:hover {
    color: #800000 !important;
    }
    </style>
    <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?><feed
    xmlns=”http://www.w3.org/2005/Atom”
    xmlns:thr=”http://purl.org/syndication/thread/1.0″
    xml:lang=”nl”
    xml:base=”http://zevenkamp.wordpress.com/wp-atom.php”
    xmlns:georss=”http://www.georss.org/georss” xmlns:geo=”http://www.w3.org/2003/01/geo/wgs84_pos#” >
    <title type=”text”>Zevenkamp – Nieuws en Informatie</title>
    <subtitle type=”text”>Nieuwsfeiten en Dingen te doen in Zevenkamp</subtitle>

    #945179

    zevenkamp
    Member

    Yesterday, and the day before also got word from Dlvr.It that my RSS isn’t ok, please fix this….
    Regards,
    Leo.

    #945191

    zevenkamp
    Member

    RSS is fine again since yesterday, THNX for the Fix…!

    You can set this 1 to solved…

    #945196

    No – this is still not working.

    #945199

    leograper
    Member

    Gotta tell us more then that, although I’m afraid I can’t help you with this.
    Don’t know which url string you use and for which service, otherwise nobody might pick this up.
    Both my Blogs work fine now and RSSgrafitti, Dlvr.it and NetwoekBlogs all receive my feeds without any problem, I use the:
    http://myblogname.wordpress.com/feed/atom/

The topic ‘RSSfeed stopped working’ is closed to new replies.