Settings Page not Loading

  • Author
    Posts
  • #1035612

    rickmagee
    Member

    Can’t Get my Settings Page to Load. I can get to my Blog but not my settings Page, My Blog a is http://rickmageeblog.wordpress.com/ddress. What gives?
    Blog url: http://rickmageeblog.wordpress.com/

    The blog I need help with is rickmageeblog.wordpress.com.

    #1035752

    rickmagee
    Member

    When I try to invoke my settings page or to Manage my blogs I get a blank page. The web address of the settings page shows as this http://wordpress.com/#!/settings/. I have recently rejoined and had to start a new blog since I couldn’t revoke my canceled older one. Did that fine. Then I wanted to change my Email address and needed to respond to a confirmation Email and when I did something screwy happened and I now I am unable to get back to my settings page and still have to use my old Email address to log in. Hope this helps identify the glitch!

    #1035781

    macmanx
    Staff
    #1035791

    rickmagee
    Member

    Yes I can but that’s not the problem. I can access my new blog OK but I can’t access my Log In Icon settings nor the Manage my Blogs when I click on my Icon that appears at the top left of the Header Bar. I can get limited access to it and it shows that my web page is the old cancelled blog page namely RickMagee.wordpress.com and I think there lies the problem but I have no way to change that erroneous web page, nor the icon. I would very much like to resolve this glitch. Do you have any suggestions?

    #1035795

    macmanx
    Staff

    Do you have any luck if you clear your browser’s cookies and cache?

    http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    #1035796

    rickmagee
    Member

    Yes I did all that and still to no avail. It seems that my Word Press profile is under the old blog address RickMagee.WordPress which is inaccessible because that page was cancelled but it did allow me to set up a new page which became RickMageeBlog.Wordpress that is now a subset of RickMagee.Wordpress and which I am able to access and change the settings on that through it’s dashboard. The problem is that I can not access the settings page for my WordPress Profile which because it has become inaccessible too! The glitch seems that my Profile should not be tied to the the old closed blog site and that is partially true since it is hosting my new blog page but in a feebled way!

    #1035797

    macmanx
    Staff

    Oh, I’m sorry, I misunderstood.

    Can you access your settings under Users -> Personal Settings in your blog’s Dashboard?

    #1035798

    rickmagee
    Member

    Yes as I stated already I am able to access setting for my new blog page but not if I hover the link to it in the top right corner of the Title bar and then click dashboard. The problem is that the icon to the very right on that same bar I can not access the settings to change the displayed icon nor my email address. I can not access “manage my blogs’ either. However down at the bottom of the drop down box that is invoked when I hover that Icon it shows a text link to my new web blog page and I am able to access that. It seems I need to have my old wordpress profile link updated from RickMagee.wordpress and to RickMageeBlog.Wordpress or have wordpress fix that glitch and allow me access once again to my old profile link now that I have added a new valid page to it!

    #1035799

    rickmagee
    Member

    I had a typo in the previous post read this one instead…

    Yes as I stated already I am able to access setting for my new blog page but only if I hover the link to it in the top right corner of the Title bar and then click dashboard. The problem is that the icon to the very right on that same bar I can not access the settings to change the displayed icon nor my email address. I can not access “manage my blogs’ either. However down at the bottom of the drop down box that is invoked when I hover that Icon it shows a text link to my new web blog page and I am able to access that. It seems I need to have my old wordpress profile link updated from RickMagee.wordpress and to RickMageeBlog.Wordpress or have wordpress fix that glitch and allow me access once again to my old profile link now that I have added a new valid page to it!

    #1035801

    rickmagee
    Member

    Go ahead and click the icon picture that shows on this post and displays an invalid link page and that is what is locking me out from updating my “Member” info and icon!

    #1035810

    macmanx
    Staff

    That’s not a glitch, it’s what you have set as your website. You can change that via either Users -> Personal Settings in your blog’s Dashboard or http://wordpress.com/#!/settings/

    #1035816

    rickmagee
    Member

    I beg to differ. A I stated before in an earlier post, when I try to load that page it only comes up as a blank page!

    #1035817

    rickmagee
    Member

    The changes I am able to make only affect my new Blog Page and not my WordPress “Docking” page!

    #1035818

    macmanx
    Staff

    Ok, before we focus on that, please change your website field via Users -> Personal Settings in your blog’s Dashboard.

    #1035819

    rickmagee
    Member

    OK that seemed to work somewhat! I changed my account blog page to my new one through the Dashboard/User settings page. Was even able to update my icon and my Email address. My user Icon now is showing properly. But the “glitch” remains that when I try to invoke directly the page “wordpress.com/#!/settings” that page still comes up blank as well as the page “http://wordpress.com/#!/my-blogs/”. I am only able to change file information within my active blog page’s dashboard only and not my user site. My user site is crippled for some reason!

    #1035820

    macmanx
    Staff

    Excellent, now for http://wordpress.com/#!/settings/ I’d like to rule-out a browser-specific issue.

    Would you please try a different browser, like Firefox?

    http://browsehappy.com/

    #1035821

    rickmagee
    Member

    I am using Google Chrome now and not IE that should be lenient enough. I really don’t like the idea of having to change browsers. How about y’all fix the browser specific glitch to allow it to work in Google Chrome?

    #1035822

    rickmagee
    Member

    But I did try to run this all through IE and it works there fine. So it might have something to do with Google Chrome all right. I will review my Chrome settings and see what might be causing and get back to you.

    #1035823

    macmanx
    Staff

    I tried your account in Chrome and it seems to be just fine.

    Please try with your browser’s extensions disabled.

    #1035824

    rickmagee
    Member

    I tweaked everything I thought would be causing it and those pages are still coming up blank. I guess I know how to work around it well enough and if I need to get to my admin page to get access to likes of my page and such then I could always go through IE. But I really do think WordPress should strive to be completely compatible with Google Chrome.

The topic ‘Settings Page not Loading’ is closed to new replies.