Showcase forum error

  • Author
    Posts
  • #912217

    kymleemurphy
    Member

    can someone fix the showcase forum. I tried to post one showcase title and it kept diverting me to “Topic closed to replies” screen… but then on the showcase forum it shows 3 posts by “admin” which was me, but I’m not an admin… and it shows none of my content.

    The blog I need help with is kymleemurphy.wordpress.com.

    #912326

    timethief
    Member

    Hi there,
    We Volunteers can’t fix anything like that. dribblingpensioner already posted on this too here > https://en.forums.wordpress.com/topic/topic-closed-5?replies=6 I have flagged both threads for Staff attention. It’s the weekend so don’t expect instant service please.

    #912328

    kymleemurphy
    Member

    alrighty :) Thanks TT, just wasn’t sure if it was me, or the site itself :D

    #912330

    timethief
    Member

    I’m sorry this is happening to you guys.

    #912487

    kymleemurphy
    Member

    no worries, technology will always have it’s difficulties :)

    #912495

    macmanx
    Staff

    What was the title of the thread you lost?

    #912497

    kymleemurphy
    Member

    There’s three of them…

    New media!!! was in all three

    #912506

    macmanx
    Staff

    It looks like they were marked as spam. I have rescued the original and deleted the duplicates.

    #912508

    kymleemurphy
    Member

    thank you! :)

    #912509

    macmanx
    Staff

    You’re welcome!

The topic ‘Showcase forum error’ is closed to new replies.