Need help? Check out our Support site, then

Site disappeared - Rebuilding is Slow

  1. melissaolivero

    Hi everyone...

    I finished building my site a few days ago. Then I added in the first post, announced on the social sites... my aunt left a comment and as I hit the approve button -- the entire site disappeared.

    I am trying to rebuild... I'm using the Yoko theme. When I reactivated, some of the text that I had added to the footer was still there. All of my plugins were still there but all were deactivated. I had a fully written About page along with Contact, Blogroll and Disclosure pages. Those all were completely gone.

    So I had save a draft of my original first post and I have re-uploaded that and my header. I am working through the plugins and their settings, but I am very nervous about something happening again, because the site itself is moving very slowly.

    I lease space through Host Gator and all my sites are WP and none of them have experienced any of these problems. Any advice please???


    The blog I need help with is

  2. The blog you specified at does not appear to be hosted at

    This support forum is for blogs hosted at If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the forums.

    If you don't understand the difference between and, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. melissaolivero


  4. No problem and best wishes with your site. The folks over here can help you

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic