site wont load

  • Author
    Posts
  • #1329217

    jkiowa
    Member

    hi guys,

    i am novice trying to build my food blog and it crashed after installing different themes.
    all i get is this error message:

    Warning: require_once() [function.require-once]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_include=0 in /home/content/20/11326720/html/wp-content/themes/theron-lite/functions.php on line 406

    Warning: require_once(http://mykoreaneats.com/wp-content/plugins/options-framework/options-framework.php) [function.require-once]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/content/20/11326720/html/wp-content/themes/theron-lite/functions.php on line 406

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ‘http://mykoreaneats.com/wp-content/plugins/options-framework/options-framework.php’ (include_path=’.:/usr/local/php5_3/lib/php’) in /home/content/20/11326720/html/wp-content/themes/theron-lite/functions.php on line 406

    the original website is http://www.mykoreaneats.com. any information on how to correct this would be very, very helpful.

    desperate dude,

    jason

    The blog I need help with is mykoreaneats.com.

    #1329320

    Your blog is a wordpress.ORG one, so could you head over to http://wordpress.ORG/support for assistance, as this is the wordpress.COM support forum. You may need to create an account there, but they should be able to help you.

The topic ‘site wont load’ is closed to new replies.