Site won't load after mapping domain name

  • Author
    Posts
  • #941887

    I have just paid and mapped my domain name
    http://www.sunderlandparents.co.uk to my wordpress site
    http://www.sunderlandparents.wordpress.com
    and now neither site will load. I can’t even get to the site from my wordpress page!

    The domain name is with Gandi and I changed the name servers hence why I was able to pay and map. Any help would be greatly appreciated as I really have no idea where I have gone wrong.

    One thing to note is that when it is trying to load the page the domain name in the web address bar flickers from wordpress.com to .co.uk quickly until finally failing to load.

    Thanks in advance

    The blog I need help with is sunderlandparents.co.uk.

    #941987

    auxclass
    Member

    http://sunderlandparents.co.uk/ – loads fine for me – it can take 24 to 72 hours for changes to migrate to the far corners of the internet but changes usually start after a few hours – you will be the last to see the changes due to caching issues

    Patience Grasshopper

    #941988

    timethief
    Member

    It’s redirecting correctly for me too.

    #941992

    Ah, that’s great! Thank you both so much for taking the time to help.
    I can go to sleep now and stop panicking :)

    #942016

    auxclass
    Member

    You be welcome

    I can go to sleep now and stop panicking :)

    Everyone should do that when they do the domain mapping – save a lot of grief

The topic ‘Site won't load after mapping domain name’ is closed to new replies.