So confused…..

  • Author
    Posts
  • #819360

    I am using the “2010” format for my WordPress blog. For some reason – and this hasn’t ever happened before – when I was putting together a post today, when I started putting pictures in and attempting to edit them, the edit screen went completely blank.

    Mind you, the POST is still there, and if I hit “Select all”, I can get the post to display in HTML form (in blue, though – not black).

    However, editing from that point on is not available.

    And when I went to look in other posts, just to see if maybe it was a screw-up on that particular post, I found that ALL of my posts were that way.

    I had to shut my computer completely down, then start it back up again to get the post to show up again in editable form (I ran CCleaner as well).

    The next time I went to edit a picture, it did the same thing.

    So I’m stumped…..

    I don’t want to have to restart my computer every time that I add/edit a picture – please help!!!!
    Blog url: http://teresainfortworth.wordpress.com/

    #819513

    chrisrudzki
    Member

    Hi there,

    Sorry about that — this issue should be resolved now.

    You might try clearing your browser’s cache and cookies:
    http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    Please also make sure you’re running the latest version of your browser:
    http://browsehappy.com

    Don’t hesitate to contact us again if you need anymore help. :-)

    #819534

    Thank you so much – I was afraid it was something that I had done!

    I appreciate your help –

The topic ‘So confused…..’ is closed to new replies.