Some png images doesn't show up while some do on the same page

  • Author
    Posts
  • #904674

    Hi,

    The trouble is that in my post I have a number of .png images and most of them show up properly , but one, which shows up ONLY in safari, while all others (png too) shows in all other browsers just fine.

    After clicking the image icon >[?]< (the one displayed instead of the image), then the image loads just fine.

    Can anybody advise me on this?

    Cheers.
    Blog url: http://singularityuniverse.wordpress.com/

    The blog I need help with is singularityuniverse.wordpress.com.

    #904791

    justpi
    Member

    Assuming you’re talking about the Batman post, the beginning of the post is messed up. Its code is:

    <a href="http://singularityuniverse.files.wordpress.com/2012/05/arkhamasylumfeaturedv14.png"><img class="aligncenter size-full wp-image-110" title="Batman Arkham Asylum" src="http://singularityuniverse.files.wordpress.com/2012/05/arkhamasylumfeaturedv12.png?w=620" alt=""   /></a><a href="http://singularityuniverse.files.wordpress.com/2012/05/arkhamasylumfeaturedv13.png"><br />
    </a>

    This means display image arkhamasylumfeaturedv12 and make it link to arkhamasylumfeaturedv14 wehn clicked, and display a line break that links to arkhamasylumfeaturedv13.
    But arkhamasylumfeaturedv12 has been deleted (if you’re seeing it in some browsers, you’re seeing a cached version of the page).

    Switch the editor to HTML and turn the above to this (if you want the image to link to the real-size original when clicked):
    <a href="http://singularityuniverse.files.wordpress.com/2012/05/arkhamasylumfeaturedv14.png"><img class="aligncenter size-full wp-image-110" title="Batman Arkham Asylum" src="http://singularityuniverse.files.wordpress.com/2012/05/arkhamasylumfeaturedv14.png?w=620" alt="" /></a>

    Or this, if you want to make it non-clickable:
    <img class="aligncenter size-full wp-image-110" title="Batman Arkham Asylum" src="http://singularityuniverse.files.wordpress.com/2012/05/arkhamasylumfeaturedv14.png?w=620" alt="" />

    #904837

    Thanks mate, you’re a lifesaver!

    Very helpful page, by the way:) I got it bookmarked in safari so will be there frequently!

    Cheers!

    #904841

    justpi
    Member

    You’re welcome!

    I’m seeing you made the image non clickable. That’s always an option when you first insert the image – see here:
    http://wpbtips.wordpress.com/2009/04/26/images-the-three-link-options/

    #904853

    Yeah, I think the non clickable images give pages more polished feel to them:)

    You be sure I’ll be checking up your site for hell of a lot more, mate!

    Your site is tweeted, also!:)

The topic ‘Some png images doesn't show up while some do on the same page’ is closed to new replies.