Sourcecode formatting broken ?

  • Author
    Posts
  • #906867

    atmawipon
    Member

    Hi all,

    Since a few day, I encounter issues when formatting code with the [sourcecode] tag : it seems like width/wrapping of code is not well embedded in posts.

    Is there something to do on my part ? Or is this a regression ?

    Thanks in advance,

    The blog I need help with is fcamblor.wordpress.com.

    #907087

    timethief
    Member

    Hi there,
    This thread has been flagged for Staff attention.

    #907094

    macmanx
    Staff

    Can you please give us a link to the post or page with the problem?

    #907095

    atmawipon
    Member

    Sure !

    See http://fcamblor.wordpress.com/2010/04/10/plugins-hudson-episode-2-implementer-son-premier-plugin/ (this doesn’t seem to be page specific because I encountered the problem on several other wordpress sites).
    Note that this blog post was displaying well a few (let’s say 4-5) days ago.

    I can bring more precisions since it seems under firefox, there isn’t any problem whereas under chrome I encounter the problem (for example, on the first line, comment is not on a single line whereas it could be).

    #907096

    atmawipon
    Member

    Ok, with further investigations, it seems like it is related to my version of chrome (dev channel).

    With a “non bleeding edge” chrome, it works well, sorry for the false report.
    I’ll report this on chrome team.

    #907103

    macmanx
    Staff

    Excellent, thanks for letting us know what the problem was!

The topic ‘Sourcecode formatting broken ?’ is closed to new replies.