Spacing Code no longer working

  • Author
    Posts
  • #605546

    shoreacres
    Member

    I still am unable to get multiple line spacing to hold in my blog.

    In the past, I could insert padding between these two lines and all was well. I’ve not been able to get anything to work and I really need the space between the image and the invitation to leave a comment. Any suggestions? (I’ve gone for months with no problem. Now, any code I try to insert shows up in the visual editor but gets stripped out when I save.) I’ve got the “correct invalidly nested xhtml” box checked. Thanks.

    <img class="aligncenter" src="http://www.varnishgal.com/printer.gif" alt="" width="102" height="27" />
    <h6><span style="color: #643716;"><em>Comments are welcome. To leave a comment or respond, please click below</em></span></h6>

    The blog I need help with is shoreacres.wordpress.com.

    #605687

    What code have you been using?

    #605690

    @tsp: She’s been using empty paragraphs such as these:
    <p style="padding-top: 36px;"></p>
    <p style="padding-top:15px;">&nbsp;</p>

    @shoreacres: If “all was well” in the past, then in the past you simply hadn’t tried switching to Visual after inserting this type of code. See here for stable solutions:
    http://wpbtips.wordpress.com/2009/06/10/formatting-text-pt-1/
    (In the cases involving your gif, you need to add a top and/or a bottom margin to it.)

    #605698

    Thanks Panos. I should have looked, but I’m lazy tonight.

    :-)

    #605731

    shoreacres
    Member

    Well! Sigh. Duh…..

    I finally figured out my error. Somehow I’d slipped into using this as a SEPARATE line of code:

    `<p style=padding-top: 36px;”></p>

    I finally got smart, added the text with code for simple padding and paragraph style, and THEN re-formatted the line. This is what I got, which worked perfectly:

    <h6 style="padding-top: 60px;"><span style="color: #643716;"><em>TEXT</em></span></h6>

    It only took me four hours to figure this one out – but I understand what I did wrong, which is a big plus.

    Thanks to you both!

The topic ‘Spacing Code no longer working’ is closed to new replies.