Need help? Check out our Support site, then

Stats not "loading" on dashboard

  1. For the past 12 hours or so the stats information on my dashboard will not show. The word "Loading" just remains under the section. Has anyone else been having this problem, or know the solution? Is it something on WordPress' end or mine?

    Thank you,

    The blog I need help with is

  2. Same problem here.

  3. Hello there,
    These are the troubleshooting steps we take whenever any issues like this arise:
    clearing your browser cache and cookies >
    using the browser with all extensions or add-ons disabled
    updating the browser to the latest stable version (not a buggy BETA browser version)
    confirming third party cookies is enabled
    confirming JavaScript is enabled
    confirming Flash is updated and if required installing the latest version of Flash
    resetting your router and modem and rebooting your computer
    then logging in using the secure https:// log-in see
    trying another browser

    If those do not work for you then we need to know
    (1) how you are connecting to the internet and to The way you connect to the internet (mobile, satellite, DSL, dial-up) and to your blog, and how many proxy server jumps etc. it takes to connect can cause problems. There maybe be problems with your ISP and/or with the proxy servers. Also note that the main dashboard isn’t designed to work with touch devices through the tablet and smartphone browsers.

    (2) exactly which browser and version of it are you using. If you don’t know click here to find out >

  4. Thank you, timethief...

    I entered my site through another browser and that worked. Things there are fine. I'll look into cleaning out browser cache and cookies, etc.

    I hope this helps others, too.


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic