Stats page not loading

  • Author
    Posts
  • #1121864

    giamedia3
    Member

    Hi guys/gals, my stats are not loading at all. Is there something happening with the system itself that I should be aware of? It’s never happened before so I am kind of concerned. And can I get a quick fix on this? Please let me know. Thanks!

    Tracey Paleo (Gia On the Move)

    The blog I need help with is giaonthemove.com.

    #1121965

    timethief
    Member

    Why do you assume the issue is on this end of things, please? What indications do you have that your issue is not a connectivity or browser related issue?

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache:

    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/ and also post any error reports you get.

    #1121966

    giamedia3
    Member

    Not assuming anything at all. Was just asking for some insight. Thanks for the response.

    #1121967

    Well, mine’s blank too now and it never has been before, so they may be tinkering.

    giamedia3, try your Dashboard >> Site Stats and see if you get anything there. That one’s working for me now.

    #1121968

    And I see a few other threads popping up all of a sudden.

    #1121975

    giamedia3
    Member

    Actually after I initially posted it started loading again. But I had been trying to load the page for at least 15 to 20 minutes. Right now it seems to be ok. Yeah – maybe they are tinkering.

    Thanks everyone for the input. Really appreciate the responses!

    #1121978

    soccerkitau
    Member

    Yeah this is happening to me also.
    The stats page just has the spinning wheel and continues to load.

    Also checked on the mobile app and the same thing happens

    #1121980

    Mine just came back.

    #1121985

    soccerkitau
    Member

    So did mine

The topic ‘Stats page not loading’ is closed to new replies.