Stucture Theme : Featured Image issue

  • Author
    Posts
  • #514523

    jrylandf1
    Member

    Hi everyone, I’m having some trouble sorting out the feature image on the theme. Basically when you use the theme your feature images appear next to my welcome to Pitstop widget. But after trying twice to add a feature image it doesnt seem to work.. i can add a screenshot of what my upload menu looks like if required. Any help will be greatly recieved

    The blog I need help with is pitstopmag.wordpress.com.

    #514690

    naokomc
    Staff

    Could you upload the screenshot?
    If you can share the blog URL, that will be helpful too.

    Could you tell us what do you mean by “doesn’t seem to work”?
    Do you fail to upload, or does the uploaded file fail to show up on your home page?

    #514820

    troyroark
    Member

    I’m having the same problem. I’ve dropped a link for an image into the “Featured Image” at the bottom of the Post page. The image shows up in the post, but not in the Featured Image space on the home page.

    #514821

    tassiopee
    Member

    You did not give the url of a stucture theme blog…
    Have you looked at the Apparence>Theme Options which category you chose to highlight in this feature Image area ? In this big area, will appear the featured image if any of the last post classified in this category…

    #514822

    See here for more:
    http://wpbtips.wordpress.com/2010/05/01/introduction-to-structure/

    @troyroark: Featured images need to be uploaded to a post – you can’t use the URL of an image hosted elsewhere.

    #514826

    troyroark
    Member

    Ahhh… no url. I’m guessing that’s my issue. Thanks. They probably shouldn’t give that as an option then, huh??

The topic ‘Stucture Theme : Featured Image issue’ is closed to new replies.