Tag Surfer Not Working

  • Author
    Posts
  • #426404

    My tag surfer stopped working 4 days ago. My tags subscriptions are numerous and it is usually updating at least every hour. Can someone help me?

    The blog I need help with is mlfonseca.com.

    #426569

    annsann
    Member

    i have the same problem, it’s mostly irritating!

    #426817

    gbgbib
    Member

    I have this same problem since about 1 week or so and I know of others who do, too.

    No solution (or at least acknowledgement) in sight?

    #426818

    timethief
    Member

    @gbgbib
    Please post the link starting with http:// for the blog to which you refer so it can be located.

    @everyone
    Volunteers answering forum questions do not have backend access to blogs and cannot apply any technical “fixes”. Only Staff can do that. Also note that we have no information on this issue.

    #426819

    nosupermom
    Member

    I was earlier logged in as gbgbib but the problem occurred on my account as nosupermom.

    My blog is http://nosupermom.wordpress.com

    I have quite a number of tags to which I have subscribed but the most current entry I get at “tag surfer” is 1 week old. I know that there have to be more recent posts since some of my friends whose blogs I read at “blog surfer” have tagged their posts accordingly.

    Thank you for your support!

    #426824

    nosupermom
    Member

    Update: Today there is a new blog post showing on “Tag Surfer”. It is one day old and features the uppermost tag in my list.

    AND all the old post (1 week ago and more) are still displayed. They do not seem to disappear after I have read them like they did before.

    Weird…

    #426827
    #426828

    zzzbinchen
    Member

    My tag surfer is also not working.
    For the tag funny for example I used to get at least 20-30 posts per day…now I only see one update which is 3 days old.
    It’s already 2 weeks since it’s not working.

    #426830

    annsann
    Member

    Suddenly I’ve got a lot of posts, but the strange thing is that there isn’t any swedish blogs, only english. And I’m from Sweden…

    #426831

    Me too… Suddenly a lot of posts all in english :) I’m portuguese. Well, at least, it’s alive :)

    #426832

    timethief
    Member

    @everyone
    Volunteers answering forum questions do not have backend access to blogs and cannot apply any technical “fixes”. Only Staff can do that. Also note that we have volunteers have no information on this issue.
    http://en.support.wordpress.com/contact/

    #426834

    nosupermom
    Member

    @annsann and saperaude2000: Same here! I only get English posts (I am in Germany).

    I am already writing mails to and fro with Sheri from Automattic so I hope it will be fixed soon.

    #426835

    timethief
    Member

    @nosupermom
    Thanks for posting here. We now know that Sheri is aware of and working on the problem.

    #426836

    nosupermom
    Member

    Sheri seems to have fixed it – it is working fine right this minute!

    Thank you all for helping!

    #426837

    timethief
    Member

    Great news!

    #426839

    Everything is working fine now! Thank you all!

    #426840

    padsupport
    Member

    I am new to using Word Press & thought it was my skills. I see some on here have tag surfer working and others do not. As of today I only have one. Yesterday, I had numerous. What is the deal? I tried new similar tags, but still no luck.

    #426841

    1tess
    Moderator Emeritus

    As timethief has said repeatedly here:
    https://en.forums.wordpress.com/topic/tag-surfer-not-working-3?replies=17#post-410737

    contact support.

    #426849

    Hi, my blog is http://creationbydesign.wordpress.com/
    Tag Surfer has been stuck for about 3 weeks — showing the same pages from a month ago and not updating anything since then. Thanks for whatever help you can provide.

    #426850

    raincoaster
    Member

    As timethief has said repeatedly here:
    https://en.forums.wordpress.com/topic/tag-surfer-not-working-3?replies=17#post-410737

    contact support.

The topic ‘Tag Surfer Not Working’ is closed to new replies.