Tags not working

  • Author
    Posts
  • #1690028

    amy13geo
    Member

    Hey,

    Sometimes when I publish a post, it turns up in my reader, but when I search one of the tags on WordPress, the post doesn’t show up. This has happened a few times, but it usually works. Last one that didn’t work was a film review on Back to the Future. (Tagged it under back to the future, film review, movie review, michael j fox,…)

    Can someone help me please?

    Grace

    The blog I need help with is grace4films.wordpress.com.

    #1690173

    timethief
    Member

    This is the combined categories and tags that you have assigned to that post:

    Filed under Film Reviews and tagged 80’s, back to the future, christopher lloyd, comedy, crispin glover, film review, future, huey lewis, lea thompson, Marty McFly, michael j fox, mother, movie review, The Goonies, The Princess Bride, time, time travel | Leave a comment

    All reasons for non-appearance of posts on Topics pages can be found here > http://en.support.wordpress.com/topics/#missing-posts

    As you have assigned a combined total that exceeds 15 Categories/Tags to your posts, you need to edit and delete. http://en.support.wordpress.com/posts/edit-posts-screen/ After removal of the excess categories and/or tags note it may take several days for your posts to begin displaying there.

    You are inadvertently spamdexing AKA tag spamming. And, you ought to be more concerned about your posts not appearing and being well ranked on Google and Bing SERPS (search results pages) than not appearing on the WordPress.com Topics pages because it’s search engines that send a significant flow of traffic to blogs and they can choose to bury your content where the sun don’t shine for tag spamming.

    The rule of thumb is to assign the least, not the most, combined number of only relevant categories and tags that accurately describe the post content.

    For tips on tagging see > http://onecoolsitebloggingtips.com/2013/03/15/quick-blog-post-tagging-tips/

    #1690176

    amy13geo
    Member

    Yes I took away a few tags and now it works thank you soo much :)

    #1690180

    timethief
    Member

The topic ‘Tags not working’ is closed to new replies.