template suddenly looks different on Firefox only

  • Author
    Posts
  • #830583

    cyberator
    Member

    I wonder if anyone would have an idea as to why this suddenly just started happening today at home.

    the above link is how the fonts look on Chrome and at work on IE and on Firefox until just moments ago.

    the blow link is how they now appear of Firefox. Until today they looked exactly as the above link looks and the nice font is the reason I chose this template.

    the blog is http://poeticsojourn.wordpress.com

    Thank you.

    The blog I need help with is psychpoet.wordpress.com.

    #830709

    timethief
    Member

    Did you copy and paste any text?

    #830711

    cyberator
    Member

    yes I always do. I hope I’m not going to have to type each and every poem I have hundreds. Will I have to retype every one to post on WP?

    #830712

    cyberator
    Member

    it’s showing up the same as ever on Chrome

    #830714

    timethief
    Member

    You will only have to do this once on your blog. Go to Settings > Writing and select “ ___ WordPress should correct invalidly nested XHTML automatically” and then scroll down and click “Save Changes.”

    Now, starting with your latest post, open it in the editor, make one minor change such as adding a space and then deleting it, and then click “Update Post.” Check your blog and see if it is back to normal.

    To read all about why Miscrosoft Word, a word processing progran and not a blog editor, which is not web compliant produces juck code see here > http://en.support.wordpress.com/microsoft-word/
    Using Word Cleanly

    #830716

    cyberator
    Member

    OK I just deleted the item that I just posted and the issue remains. While trying to delete the item I was given a prompt “you are not allowed to delete this” or something like that. I’m not sure now of the exact wording.

    Then I tried to delete it individually as there were two items of the same post in my trash. I don’t know why. Then it asked me if I was sure I wanted to do this and said Please try again. So I clicked on that and then both were gone in trash even though I had done it this time on the individual post.

    bottom line is the look has not changed

    #830718

    cyberator
    Member

    I had deleted the latest poem even though two people had already liked it. I didn’t know what else to do

    #830719

    timethief
    Member

    Please feel free to contact Staff for assistance.

    #830720

    cyberator
    Member

    I’m not sure of what you’re wanting me to do. I go to Settings then writing and then hit select? select on what?

    #830722

    cyberator
    Member

    TT I appreciate that but Staff will not help me.

    #830724

    cyberator
    Member

    it didn’t work. I’m afraid I will have to give up blogging. I’m at the end of my nerves. No emotional support needed. I have a long history of blog issues and it doesn’t even want to allow me to do this and I’m a nervous wreck. it’s not worth it anymore

    #830726

    timethief
    Member

    I cannot see any issue with the display on your blog. I used Firefox 10.0.2 and IE8. And I don’t want you to do anything. If you cannot follow the instructions I posted above to anable WordPress.com software to get rid of the junk code produced by midrosogt WORD then that’s your problem – not mine.

    For the last time:
    Go to Settings > Writing and select “ ___ WordPress should correct invalidly nested XHTML automatically” and then scroll down and click “Save Changes.”

    Now, starting with your latest post, open it in the editor, make one minor change such as adding a space and then deleting it, and then click “Update Post.” Check your blog and see if it is back to normal.

    #830728

    cyberator
    Member

    I’ve done that. you misunderstood me. it wasn’t that I didn’t want to follow your instructions. It was that I didn’t fully understand them. but I’ve done it now. I don’t see any change. I’m sorry you’re mad at me. I didn’t mean for that to happen

    #830729

    cyberator
    Member

    I will try it again

    #830730

    timethief
    Member

    Try what again? As I said above you enable that setting once.

    You will only have to do this once on your blog.

    Then if you think you have display issue on your blog you can go directly to Staff http://en.support.wordpress.com/contact/

    #830731

    cyberator
    Member

    I have done it again and it still appears to me as it does in those links I posted in the previous entry. I’m sorry for causing you this trouble

    #830733

    cyberator
    Member

    I have contacted support. The last time I’ve done that they closed the thread on me without addressing the posting issue which is still unresolved. Thanks for your help TT.

    #830740

    Sorry, timethief’s suggestions aren’t correct. The only difference between your two screenshots is in the post title, and the post tile has nothing to do with your copypasting from another source or with the auto-correct option. You need to check your browser settings and make sure it’s set to allow webpages to choose their own fonts.

    #830809

    cyberator
    Member

    Thank you Panos. I will do that when I arrive home tonight

    #830810

    cyberator
    Member

    Panos is correct right? I don’t wish to be calling you something incorrectly. I don’t know how my FF settings would change on their own but they do seem to do things with FF without informing you. Sort of like Facebook

The topic ‘template suddenly looks different on Firefox only’ is closed to new replies.