The 'like' Button

  • Author
    Posts
  • #1143205

    loridr
    Member

    Hello,

    Is something going on with wordpress? The ‘like’ button continuously says “loading” next to it, and I can’t click on it or see the ‘likes’ of people who have clicked ‘like’ on my posts. I can’t ‘like’ anyone else’s posts either. Yet, my blogger friends tell me they are not having this problem.

    I tried signing in and signing out. I tried rebooting my computer, to no avail. I’m thinking something is happening with wordpress regarding my sign-in name, because I’m not having any other problems with my computer.

    Any suggestions on how to get this to work again?

    Thanks,
    Lori

    The blog I need help with is loreezlane.wordpress.com.

    #1143289

    timethief
    Member

    There is no WordPress.com issue I am aware of. It’s could be that your have an issue at your end of things though. Please try some troubleshooting to see if your can clear this up.

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache:

    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/ and also post any error reports you get.

    #1143293

    loridr
    Member

    Thank you for this info. I’m working on a fairly new laptop (couple months old) and it’s running IE10. So, it looks like I’ll need to do the four things you suggested. I’ll give that a shot when I get finished with some of my other work. If I have any other issues I’ll be back.
    Thanks again.

    #1143298

    timethief
    Member

    You’re welcome and please do let us know how you make out.

    #1143304

    hiddenlens
    Member

    @timethief

    I’m having the same issue regarding the Like button. I use IE 9 with the compatibility view mode off. It is up-to-date on all security patches, security setting on Medium-High.

    #1143310

    hiddenlens
    Member

    @timethief

    The troubleshooting did not change things, the Like button shows with “loading” next to the Like button. Also, the Like/Unlike button does not show up in the administrator bar at the top of the page.

    #1143312

    loridr
    Member

    Thanks for letting us know hiddenlens. Perhaps it’s not just me then. Maybe there are more of us struggling with this issue? Perhaps it can be reported to WordPress.com? How do we do that?

    #1143313

    timethief
    Member

    Please be sure you are running one of the browser versions which WordPress.com supports http://browsehappy.com

    I’ll tag this thread for Staff assistance. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

    #1143314

    scsurfbutler
    Member

    I am having the same problem loading “likes”
    http://scsurfbutler.com

    #1143315

    hiddenlens
    Member

    As a volunteer moderator, timethief (or another volunteer moderator), would flag the thread for review by the support staff. The support staff may also review the different threads. Generally, that’s how the process works.

    #1143318

    timethief
    Member

    @hiddenlens
    Tess and Slik are our Moderators. I declined the position. Note that I did tag the thread though “modlook” (see the sidebar).

    #1143320

    hiddenlens
    Member

    @timethief

    My sorry. Thanks, though, for tag this thread for staff assistance.
    :)

    #1143321

    timethief
    Member

    @hiddelens
    No problem at all and you’re welcome. :)

    #1143337

    pento
    Staff

    We’re testing some updates to the Likes button, but I’ve disabled them for now while we work on getting it fixed up in IE.

    Thanks for the bug reports, everyone!

    #1143358

    hiddenlens
    Member

    Thank you, pento. It is very much appreciated.

    #1143359

    loridr
    Member

    Yes, thank you timethief and pento. I’d click the ‘like’ button here for you if there were one. :-)

The topic ‘The 'like' Button’ is closed to new replies.