The page jump code is being stripped out when emailing a post.

  • Author
    Posts
  • #747922

    grandpadavid
    Member

    The page jump code is being stripped out when emailing a post.
    Blog url: http://quakewatch.wordpress.com/

    #748017

    grandpadavid
    Member

    As an example the code might be:

    Which is a place holder for an image

    When I email this the whole line is being removed.

    If I format it like this:

    image-here
    i.e. with some text in the placeholder space, the name part is stripped away and the href part is left.

    #748018

    grandpadavid
    Member

    image-here

    Sorry forgot the code tags

    #748019

    grandpadavid
    Member

    Oh hell this just si not working right.

    {a name=”location”}{a href=”the address of the page” title=”Location Maps (Click the image for USGS pages)”}image-here{/a}{/a}

    Relaced the chevrons with curly braces so you can see it.

    #748034

    grandpadavid
    Member

    The page was not working properly before and I could not see the instructions

    Here it is again

    <a name="location"><a href="the address of the page" title="Location Maps (Click the image for USGS pages)"></a></a>

    This gets stripped out leaving nothing

    <a name="location"><a href="the address of the page" title="Location Maps (Click the image for USGS pages)">location map goes here</a></a>

    leaves location map goes here with the jump but the name element has been stripped.

    I have been experimenting with the ID tag as well but the same happens.

    #748163

    macmanx
    Staff

    I don’t see anything particularly wrong with that code. Can you give us a link to a post or page with the problem?

    #748177

    grandpadavid
    Member

    Hi, I will send one as soon as I can but this is not sent from word or from an email client as it is a semi-automated system that posts earthquake data for Mag 6+ quakes so next one I will let you know.

    On second thoughts I will see if I can work one up. I’ll be back.

    #748181

    grandpadavid
    Member

    Sorry, other problems!

    OK there is a post that I just emailed and the post number is 3101. The subject is Magnitude 5.2 Greece 11-Nov-11 (c0006p2k)

    After the first table the code should read:

    </tbody></table> <a name="location"></a> <strong>Location Map(s)</strong>

    But it reads

    </tbody>
    </table>
    
    <strong>Location Map(s)</strong>

    I does not matter where I put this if the <a name= is there is gets stripped.

    #748184

    macmanx
    Staff

    Do you have luck if you manually email the content of the post, bypassing the automated system?

    #748187

    grandpadavid
    Member

    Hi macmanx. Just sent one and no, exactly the same thing happens – the name part get stripped out.

    It was sent using plain text email. If you want to email me I can send you a copy so you can try it?

    #748188

    macmanx
    Staff

    Sure, can you please send a copy to support@wordpress.com and reference this thread?

    We’ll continue through the email.

The topic ‘The page jump code is being stripped out when emailing a post.’ is closed to new replies.