Theme & Styles Disappeared

  • Author
    Posts
  • #159283

    quintsg
    Member

    I no longer have a style on my wordpress.com blog, and I don’t have a “presentation” tab or anything else to apply any themes or styles. I just recently started managing this blog, so I apologize for my lack of experience regarding this issue.

    #159502

    timethief
    Member

    The blog linked to your username is not a wordpress.com blog and we provide support only for wordpress.com bloggers using this wordpress MU blogging platform. If the blog you are referring to is downloaded software from wordpress.org then the correct support forum for you is http://wordpress.org/support

    #159503

    trent
    Member

    Make sure the owner of the blog made you an ‘admin’ on the blog so you have access to changing themes. Sounds like you might just be a contributor or such now.

    Trent

    #159504

    timethief
    Member

    If the blog you are referring to is a wordpress.com blog then you must post the url so staff can locate it and help you. Alternatively on weekdays between 9 and 5 PM Pacific time you can contact staff using this link http://wordpress.com/contact-support/

    #159505

    timethief
    Member

    Oops! sorry Trent. Here’s the blog http://quintsblog.wordpress.com/

    #159510

    quintsg
    Member

    Thanks for the responses. I’ll try to figure out who the official “owner” of the blog is. I thought the account I was given control over was the “owner”, but I could be mistaken. Is there an easy way for me to figure that out?

    #159701

    sgulland
    Member

    My theme design (Fleur De Lys by Patricia Müller) has disappeared as well.

    The URL is http://sgulland.wordpress.com/

    For a while, I didn’t even have a heading with “dashboard” etc. I’m on a Mac, OS X, on FireFox. All has been well up until now.

    #159702

    ellaella
    Member

    sgulland – I see your blog just fine with IE7. Theme and all.

    #159703

    sgulland
    Member

    I’m perplexed by this. In Firefox I can’t see the design. In Safari there isn’t even a way to make a post. Clearly, a Mac issue…but I don’t know what to do about it.

    #159704

    raincoaster
    Member

    Try clearing your cookies and browser caches and try a forced reload. Sometimes that works. Also: there seems to be an intermittent issue with Adblocker, so disable it while you’re on WP.com and see if that works.

    #159705

    rosclarke
    Member

    @sgulland. I’m on Firefox and it looks fine to me.

    #159706

    claudecf
    Member

    It looks fine to me too, I’m on a mac, using firefox. But I recognize what you are describing, as it’s happened to me several times. Usually, refreshing or closing the page and then returning to the page a few minutes later solves the problem.
    It seems like you see only blog text, no css, no frills, no nothing.
    Scary when it happens. No idea where it comes from. I’ve tried to look at it with Safari when it happens, and it was alright, so maybe it’s a Firefox issue.

The topic ‘Theme & Styles Disappeared’ is closed to new replies.