Theme upload Fatal error

  • Author
    Posts
  • #1331202

    mcorn310
    Member

    Hi, I just tried to install a theme via the uploader in wordpress and it installed successfully. However, after I activated it I was given this message

    “Warning: require_once(/home/content/74/10585174/html/wp-content/themes/TheSource/includes/functions/comments.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/74/10585174/html/wp-content/themes/TheSource/functions.php on line 5

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ‘/home/content/74/10585174/html/wp-content/themes/TheSource/includes/functions/comments.php’ (include_path=’.:/usr/local/php5/lib/php’) in /home/content/74/10585174/html/wp-content/themes/TheSource/functions.php on line 5″

    Can anyone help me correct this? I am having a lot of trouble finding answers. The theme I used was TheSource

    #1331267

    supportbot
    Member

    You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

    If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

    This is an automated message.

    #1331336

    michiecat
    Staff

    Hi there,

    It sounds like you were trying to install a theme on a self-hosted WordPress.org site. This is the support forum for blogs hosted here at WordPress.com.

    The best place to get help with the problem you have encountered is by asking it on the WordPress.org support forums: http://wordpress.org/support/forum/themes-and-templates

    Good luck getting it sorted.

The topic ‘Theme upload Fatal error’ is closed to new replies.