Theme uploaded in Cpanel but not appearing in WP

  • Author
    Posts
  • #655255

    phonoise
    Member

    I know this is not a new question but every thread I have read covering this has been pretty much no help.

    So, I have uploaded two themes into public_html/wp_content/Themes, and then extracted the files. After returning to WordPress the themes do not show up at all in the appearance section. Has anyone had a similar problem (I know you’re out there) that can comment?

    I’m using Bluehost if that helps at all.

    Thanks

    The blog I need help with is phonoisephotography.com.

    #655372

    airodyssey
    Member

    Hi. You have a self-hosted WordPress blog and are in the wrong forum. Please ask your question at http://wordpress.org/support

    You are currently in a forum for blogs hosted by WordPress.com and our answers will not apply to your situation. (You probably appreciated that already since you said that “every thread I have read covering this has been pretty much no help.”) Thanks and I hope you find a solution to your problem soon.

    #655376

    auxclass
    Member

    It looks like we have the good old two different web site trick – the site linked and mapped to your name http://phonoisephotography.com/ is a WordPress.COM site. The Cpanel site you are asking about is a WordPress.ORG install. Here (WordPress.COM you can only use the 120++ pre-approved Themes you see from your Dashboard >> Appearance area – it is a security feature)

    For more on the difference: http://support.wordpress.com/com-vs-org/

The topic ‘Theme uploaded in Cpanel but not appearing in WP’ is closed to new replies.