Top Posts & Pages Widget is still apparently broken

  • Author
    Posts
  • #1154049

    ismailimail
    Member

    Please see my blog, there is currently a blank white spot in the widget.

    The blog I need help with is ismailimail.wordpress.com.

    #1154225

    1tess
    Moderator Emeritus

    Looks okay now. Is it fixed?

    #1154247

    ismailimail
    Member

    I still have one blank spot.

    #1154252

    ismailimail
    Member

    Is there a support staff willing to look at this issue?

    #1154256

    Hi

    I am having the same issue. My blog is here:

    http://rachttlg.wordpress.com/

    It has been happening on and off all day!

    #1154257

    ismailimail
    Member

    Any update on this? Seems there are more than one blog with similar issue, persisting for several days now!

    #1154258

    1tess
    Moderator Emeritus

    As I said earlier, your top posts and pages look fine. I can see them in Firefox, Opera, and Safari.

    Are you having browser issues?
    http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    #1154259

    1tess
    Moderator Emeritus

    @rachelmarywrites
    I can also see your tp and p.

    Which browser are you using?

    #1154260

    ismailimail
    Member

    #1154265

    kardotim
    Member

    I took a look and everything is working properly. Can you please try clearing out your cache?

    Feel free to contact us if you still encounter this issue.

    #1154268

    ismailimail
    Member

    Pardon my gripe but IMHO, the support here is not responding in reasonable amount of time, particularly when the issue is time-sensitive. Have you looked at the screen shots I have uploaded? Here is a screen-shot again, taken just a few minutes ago.

    #1154269

    kardotim
    Member

    The empty spot is actually this post: http://ismailimail.wordpress.com/submit-story/ – but it doesn’t contain any image. Please add an image to that post so it appears in the widget.

    Sorry for the inconvenience.

    #1154273

    ismailimail
    Member

    The above mentioned Page has always featured in the widget and it has always shown the default gravatar image. However, it stopped functioning the way it used to, after the recent outage of this widget, hence this thread.

    There are pending issues with Top Post & Pages which I hope you would pay attention. In its current form, and as the above example shows, the widget leaves a blank spot when no image is available on the post. Previously, it used to show default gravatar image. Secondly, the widget appears broken when the post contains only a YouTube link.

    Thanks.

    #1154276

    kardotim
    Member

    Sorry for the inconvenience. Thank you for your feedback, I’ve just reported this to our developers to resolve.

    #1154277

    Hi

    I’ve got another missing image on my blog again today: http://rachttlg.wordpress.com/

    #1154278

    macmanx
    Staff

    We’re still looking into this, sorry for the trouble!

The topic ‘Top Posts & Pages Widget is still apparently broken’ is closed to new replies.