Totally broke my site.

  • Author
    Posts
  • #472467

    waderoberts
    Member

    Broke my site. blog Site [Broken link removed] e-mail removed

    My first WordPress Account was for the site listed above the user id was WadeRoberts and the password was Th3Ending I changed the web address thinking it would upload from FTP after that poof the wordpress and template were gone and I was locked out of my wordpress account. So I registered again thinking I might be able to regain my connection. NOT.

    When I log in I used [username removed} and my [password removed] but the new site waderoberts.wordpress.com shows up. Anything you can do to help out I would appreciate. My old site content shows up as waderoberts.com but there is no format with it and I have no clue how to get inside it. Thanks Wade

    I changed a couple of the addresses in my Traction Template. It w

    The blog I need help with is waderoberts.wordpress.com.

    #472737

    feartheseeds
    Member

    You should be in the .ORG forum… clicking on the above link is definitely not recommended.

    #472738

    And do you know how incredibly bad it is to put usernames and passwords into a public forum?

    #472739

    sdmktg
    Member

    You have two different sites going. the waderoberts.com is a self hosted site using WordPress software. The waderoberts.wordpress.com is a WordPress hosted blog. Go over to the wordpress.org forum for assistance fixing your original site. :)

    #472745

    timethief
    Member

    @waderoberts
    Change your password immediately and do not share it with anyone. Never post login information anywhere online.

    #472747

    devblog
    Member

    …. *sigh* ….

    #472755

    t3ck
    Member

    @waderoberts Please reframe from posting email addresses in the public forum because spam bots will harvest the emails for their dirty work.So I went ahead and removed the email for you.

    Also please re-frame from posting personal credentials in the WP.com public forums.

    #472786

    waderoberts
    Member

    Thanks for the help didn’t know this was a public forum. changed all the credentials and got connected to org.

    #472790

    timethief
    Member

    That’s good news. Best wishes with your blog.

The topic ‘Totally broke my site.’ is closed to new replies.