Need help? Check out our Support site, then

Trouble uploading pictures

  1. I haven't been able to upload pictures for 2 days. Using Internet Explorer. Sometimes I can get the upload screen to pop up and the picture is uploaded but I can't insert it into the post, and sometimes I can't even get the upload screen to pop open. I still have 95% capacity on my media allowance, so I can't figure it out. Anyone know what might be going on?

    The blog I need help with is

  2. Do not log-in on the front page of Do not create posts here >!/post/

    Instead I recommend that you ONLY log-in directly you your own blog and ONLY create posts and edit them here > Dashboard > Posts > All Posts > Add New

    If you are not running one of the browsers and versions listed at please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see >

    If you are, please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS:

    If you are not successful let us know which browser (and version of it) you’re using and post any error reports you get.

  3. Re: images
    These are the accepted file types:

    Instructions for image uploading are here >
    Here are more details about the options for uploading images:
    For troubleshooting images here >

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic