Twitter widget – broken my tweets link

  • Author
    Posts
  • #1747121

    jgloverart
    Member

    My twitter widget just displays a dead my tweets link, when I check my site on mobile it’s displaying my twitter timeline, but from a laptop it’s just the broken link

    The blog I need help with is joshglover13.wordpress.com.

    #1747221

    timethief
    Member

    Others have reported issues with the same widget. I’ll tag this thread for a Staff follow-up. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

    #1747373

    jgloverart
    Member

    Ok thank you

    #1747411

    jackiedana
    Member

    When I go to your site at joshglover13.wordpress.com the Twitter widget appears to be working. It’s possible that there was a brief outage connecting your site to your Twitter account that has since been resolved.

    Could you please try clearing your browser cache and let me know if the issue persists for you?

    http://en.support.wordpress.com/browser-issues/#clearing-your-browser-cache

    #1747451

    jgloverart
    Member

    No joy with that, I’ve cleared the cache on my browser, unless it’s a network cache of my ISP, but like I say, when I view my site on mobile it displays my tweets but from laptop it’s just a dead link, I’ve signed out and tried my site as well still without results.

    Thanks for the reply though Jackie, hopefully it is just the ISP’s cache, if you can view it then other people can too in theory.

    #1747454

    jackiedana
    Member

    This is what I’m seeing when I visit your page in Chrome:
    https://i.cloudup.com/qZ2sn4pu_P.png

    It does take a moment for the sidebar to load, so maybe it’s not loading for you for some reason. Can you try checking your site on a different computer or from a different location to see if that changes anything? You might also try a different browser.

    #1747477

    jgloverart
    Member

    Yeah I’ll check from another location and computer when I’m at the library, but all seems to be in order judging by your screenshot, thanks for that Jackie I’m glad to know it’s working, nice one.

    #1747478

    jgloverart
    Member

    Just checked on another browser as well and it’s displaying it all fine, thanks again.

    #1747482

    jackiedana
    Member

    I’m glad to hear it’s working. You’re right that it could be a cache issue, or a connection one. Hopefully it doesn’t keep occurring.

The topic ‘Twitter widget – broken my tweets link’ is closed to new replies.