Unable to brownse through my blog

  • Author
    Posts
  • #1518558

    When I click home on my page, I get the following message: “No site configured at this address”. What is causing thisl

    The blog I need help with is bluecottonmemory.wordpress.com.

    #1518676

    timethief
    Member

    I don’t see that error message. http://bluecottonmemory.wordpress.com/

    It sounds to me like you need to clear your browser cache and cookies > http://en.support.wordpress.com/browser-issues/#clear-your-cache-and-cookies

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    #1518738

    When I am on Dashboard and click to go to Home page, I get that message.

    #1518741

    raincoaster
    Member

    What is the exact URL you are on when you receive that message?

    #1518750
    #1518753

    raincoaster
    Member
    #1518760

    I emptied my cookies and cache – restarted my computer – and it still does the same thing. The only way I can go to my site is by clicking on the google search with my blog and a specific post. When maneuvering within my blog, I cannot go to my home page. I can click through the posts in order and search but not go to my home page or go from my dashboard to my blog page. I have to take back doors to get there.

    #1518769

    justjennifer
    Moderator

    Can you please copy and paste here the exact URL in your Dashboard where you “When I click home on my page, I get the following message”?

    Also, please try using a different browser than the one you are currently using and let us know which browsers and versions they are.

    #1518806

    timethief
    Member

    I’ll tag this thread for Staff assistance. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

    In addition to what justjennifer requested perhaps posting a screenshot, uploading it to your Media Library, and returning to this thread to provide the file name so Staff can examine it is a good idea.

    #1518809

    It is under wordpresssnip. Thank you.

    #1518822

    Did I upload it correctly?

    #1518861

    amightywp
    Member

    Hi there,

    I’ve been looking in to your account and when I click around I’ve not quite been able to replicate the error which you’ve been experiencing. I saw the screenshot (and I appreciate you providing it!), but I can’t quite make it happen myself.

    Could you do me a favour? Could you let me know the precise series of steps which you take in order to get that error, starting with when you type in your site’s URL in the menu bar?

    Include any buttons or links you click on to get there, and hopefully I’ll be able to figure out what is going sideways!

    Thank you much!

The topic ‘Unable to brownse through my blog’ is closed to new replies.