Unable to follow tags in the Reader

  • Author
    Posts
  • #2462853

    kokkieh
    Staff

    When I try to search for a tag in the Reader it briefly appears under the box where one types it in, and then disappears immediately without listing posts with that tag. If I type the URL for the tag in my browser manually and click the Follow button for the tag it follows and then immediately unfollows.

    This has been happening for quite a while, but usually deleting WordPress cookies fixed it. Now even completely clearing my browser cache and cookies don’t do anything, leaving me completely unable to search for or follow tags.

    I’m using a Windows 7 PC with a mouse (I already tested for accidental double-click) and this happens in the latest versions of both Chrome and Firefox.

    Thanks.

    #2463033

    kokkieh
    Staff

    Update: When I went back to the Reader just now, a tag I’d searched for was now subscribed. Now the opposite is happening: if I try to remove the tag it disappears and then immediately reappears. This again happens both on the main Reader page in the sidebar, and the follow button in the tag feed.

    #2463037

    rachelmcr
    Staff

    Thanks for those details, kokkieh. We’ve had a few similar reports about this issue, and at least for some people the problem seems to come and go over time. We’re trying to track it down but aren’t yet entirely what’s causing the problem — I’ll let you know as soon as I have an update (or if the team needs any more details to help investigate it). Thanks for reporting this!

    #2463038

    kokkieh
    Staff

    No problem. It’s more a minor annoyance than anything else, as I also know how to search for tags directly using the URL, but I thought you’d want to fix it :)

    #2463040

    rachelmcr
    Staff

    Yep, it’s definitely something we want to fix! The same problem actually started happening to me, as well, so I understand the annoyance first hand. :)

The topic ‘Unable to follow tags in the Reader’ is closed to new replies.